Închide meniul

Ilie Dumitrescu a sărit în apărarea lui Gică Hagi, după atacul lui Dănuț Lupu: „Putea câștiga Balonul de Aur!”

Viviana Moraru Publicat: 17 februarie 2023, 10:26

Reclamă
Ilie Dumitrescu a sărit în apărarea lui Gică Hagi, după atacul lui Dănuț Lupu: Putea câștiga Balonul de Aur!”

Ilie Dumitrescu chiar crede că Gigi Becali se retrage din fotbal şi renunţă la FCSB

Gică Hagi și Ilie Dumitrescu, în cadrul unui eveniment/ Hepta

Ilie Dumitrescu a sărit în apărarea lui Gică Hagi, după declarațiile lui Dănuț Lupu. „Mister” susține că „Regele” este cel mai mare jucător din istoria fotbalului românesc, și susține că acesta ar fi putut câștiga chiar Balonul de Aur la Campionatul Mondial din 1994, când România a fost eliminată în sferturi. Totodată, Ilie Dumitrescu a mai afirmat că managerul constănțenilor era extrem de apropiat de coechipierii săi, iar nivelul la care juca era un de excepție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu l-a atacat indirect pe Gică Hagi, despre care susține că a fost ”jucător de lot” la Real Madrid și Barcelona. Totodată, oficialul de la CS Dinamo a declarat că nu-l consideră pe managerul de la Farul „Rege”.

Ilie Dumitrescu a sărit în apărarea lui Gică Hagi, după declarațiile lui Dănuț Lupu

Ilie Dumitrescu a avut o poziție fermă, după ce a fost întrebat despre declarațiile lui Dănuț Lupu. „Mister” consideră că managerul de la Farul este unul dintre puținii jucători care a reușit să evolueze atât pentru Barcelona, cât și pentru Real Madrid.

Totodată, Ilie Dumitrescu a declarat că nu are niciun dubiu atunci când se gândește la cel mai bun jucător din istoria României, acela fiind Gică Hagi, și a dezvăluit că „Regele” este cunoscut peste tot în lume, tocmai pentru cariera sa extraordinară de jucător.

„Ce să zic? Ce să comentez? Fiecare are dreptul să spună ceva. Un lucru este cert. Sunt foarte puțini jucători români care să fi jucat la Barcelona și la Real. Nu sunt foarte mulți. Eu eram în Mexic, în Cancun, ”Sunt din România” / ”Hagi!”. Asta cu selecția… nu știu, niciodată n-am simțit vreo implicare a lui Hagi la selecție. Pentru mine, Hagi era genul de jucător care ținea la toți cei din lot.

Reclamă

Eu l-am prins pe Gicu Dobrin, dar eram copil, nu-mi dădeam seama. Dar era un jucător senzațional! În perioada aia, era clar un talent, ceva nativ, într-adevăr putea să joace la orice echipă de top. Dar pentru mine, cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc rămâne Gică Hagi. By far! De departe. Îți spun și cum îl simțeam în antrenament. Noi nu l-am ajutat pe el, că dacă îl ajutam putea să ia Balonul de Aur sau să fie cel mai bun jucător de la Mondial. Nu l-am ajutat cât trebuie.

Eu respect orice părere, dar în același timp am și eu o părere despre Hagi. Îmi doresc să mai văd un 10 ca Gică Hagi, un român care să ajungă la nivelul ăla”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Ioan Andone intervine în conflictul dintre Gică Hagi și Dănuț Lupu

Ioan Andone intervine în conflictul dintre Gică Hagi și Dănuț Lupu. După ce Lupu a declarat că Hagi nu este „Regele fotbalului românesc”, Andone îl contrazice. Fostul internațional îl consideră pe Gică cel mai bun fotbalist dat vreodată de România.

Reclamă 4 / 0/3

Dănuț Lupu greșește. I-am avut colegi pe amândoi, mai mici decât mine amândoi, Gică Hagi e numărul 1. El e un tip de jucător tehnic care se compară cu Hagi, pe alt calapod. Dobrin, am apucat să joc și eu 2-3 meciuri împotriva lui, nu-l cunoaștem. Eu sunt convins că Dănuț Lupu nu avea cum să joace împotriva lui Dobrin. Dobrin avea tehncia statica, Hagi făcea totul în viteză.

Eu îți spun din prisma unui om care a antrenat 20 și ceva de ani. Nu joci cu doi jucători care nu fac faza de apărare. Calitatea lor tehnică, jos pălăria. Acum, fiecare om are o opinie, dar Gică e, poate, cel mai important din fotbalul românesc. Asta e părerea mea.

Dobrin se asemăna cu Dănuț Lupu, mai mult static. Cu toate că și Dănuț când lua viteză nu-l oprea nimeni”, a spus Ioan Andone, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și