Închide meniul

Dan Nistor, un car de nervi după debutul la „U” Cluj. „Săgeți” pentru Universitatea Craiova: „Transferul e un pas înainte!”

Alexandru Ivan Publicat: 17 februarie 2023, 19:28

Reclamă
Dan Nistor, un car de nervi după debutul la „U Cluj. „Săgeți pentru Universitatea Craiova: „Transferul e un pas înainte!

Dan Nistor, a criticat arbitrajul după debutul lui "U" Cluj

Dan Nistor / Profimedia

Dan Nistor a criticat arbitrajul după debutul la „U” Cluj, 2-2 cu Chindia Târgoviște, în etapa a 26-a din Liga 1. Mijlocașul a vorbit și despre transferul de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nistor acuză că arbitrul Istvan Kovacs nu a sesizat un fault în atac al lui Cooper la faza premergătoare golului egalizator reușit de Chindia, prin Boldor, în minutul 90+4.

Dan Nistor, a criticat arbitrajul după debutul lui „U” Cluj

Totodată, Nistor a specificat și faptul că transferul de la Universitatea Craiova la „U” Cluj în această iarnă este un pas înainte pentru cariera sa.

„Trebuie să învățăm din greșeli. Din punctul meu de vedere, la golul 2, a fost un fault în atac. Domnul arbitru se uita la altceva. Când l-a chemat la VAR la penalty-ul gazdelor a dat penalty, acum nu s-a mai întâmplat. E o schimbare foarte importantă în viața mea, este un pas înainte, sunt puternic, știu de ce am venit aici. Până la locul 8, toate echipele vor da o luptă foarte aprigă”, a spus Dan Nistor, conform digisport.ro.

Chindia Târgovişte a remizat, pe teren propriu, scor 2-2, cu „U” Cluj, într-un meci din etapa a 26-a din Liga 1. Oaspeţii au condus cu 2-0, după golurile lui Thiam și Gomes. Gazdele au egalat marcând ultimul gol după minutul 90 (Neguț 64’/ Boldor 90+4).

Reclamă

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă despre Dan Nistor

Gigi Becali a făcut o dezvăluire incredibilă despre Dan Nistor. Becali a dezvăluit că Mihai Rotaru i-a propus să îl ia pe Dan Nistor. Becali a refuzat, iar Nistor a semnat cu Universitatea Cluj.

„L-au vândut la U Cluj. Au vrut să mi-l dea și mie, dar prin Șiman. M-au întrebat cât dau pe el. Și am zis minus 50.000. Să îmi dea Rotaru mie 50.000 și îl iau. Acum o săptămână mi l-au propus”, a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

În perioada petrecută la Craiova, Dan Nistor a jucat 123 de meciuri pentru olteni. Mijlocaşul a reuşit să marcheze 15 goluri şi să dea şi 18 pase decisive. Nistor (34 de ani) ar putea debuta vineri la U Cluj, în deplasarea de la Chindia.

Reclamă 4 / 0/3

Nistor a plecat de la Universitatea Craiova

Anunțul transferului lui Dan Nistor la „U” Cluj de la Universitatea Craiova a fost făcut chiar în ultima zi a perioadei de transferuri din România.

„FC Universitatea Cluj încheie perioada de transferuri cu o nouă mutare. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Dan Nistor (34 de ani). Mijlocașul central cu 394 de meciuri în prima ligă are în palmares un titlu de campion în Liga 1, o Cupă a României, o Cupă a Ligii și o Supercupă„, au anunţat ardelenii pe reţelele de socializare.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Dan Nistor

Şi oltenii au anunţat despărţirea de Dan Nistor. „Mulțumim, Dan Nistor! Clubul Universitatea Craiova l-a transferat definitiv pe mijlocașul Dan Nistor la FC Universitatea Cluj. Îi mulțumim lui Dan pentru modul în care a apărat blazonul Științei și îi dorim mult succes în continuare!” se arată pe pagina de Facebook a Universității Craiova.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și