Închide meniul
NEWS ALERT

Dan Nistor a plecat de la Universitatea Craiova la Universitatea Cluj! Lovitură uriaşă dată de ardeleni

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 februarie 2023, 23:14

Dan Nistor a plecat de la Universitatea Craiova la Universitatea Cluj! Lovitură uriaşă dată de ardeleni

Dan Nistor a plecat de la Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Dan Nistor a plecat de la Universitatea Craiova la Universitatea Cluj
  • Mutare bombă în Liga 1

Dan Nistor a plecat de la Universitatea Craiova la Universitatea Cluj. Nistor era de 3 ani la Craiova. Aceasta a fost a treia plecare de la Universitatea Craiova în ultima zi de mercato din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o zi agitată la Universitatea Craiova. Dan Nistor a plecat din Bănie şi a semnat cu Universitatea Cluj. Nistor a ajuns la echipa lui Mihai Rotaru în ianuarie 2020.

Dan Nistor a plecat de la Universitatea Craiova la Universitatea Cluj

În perioada petrecută la Craiova, Dan Nistor a jucat 123 de meciuri pentru olteni. Mijlocaşul a reuşit să marcheze 15 goluri şi să dea şi 18 pase decisive. Nistor (34 de ani) ar putea debuta vineri la Universitatea Cluj, în deplasarea de la Chindia.

Reclamă

„FC Universitatea Cluj încheie perioada de transferuri cu o nouă mutare. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Dan Nistor (34 de ani). Mijlocașul central cu 394 de meciuri în prima ligă are în palmares un titlu de campion în Liga 1, o Cupă a României, o Cupă a Ligii și o Supercupă„, au anunţat ardelenii pe reţelele de socializare.

Şi oltenii au anunţat despărţirea de Dan Nistor. „Mulțumim, Dan Nistor! Clubul Universitatea Craiova l-a transferat definitiv pe mijlocașul Dan Nistor la FC Universitatea Cluj. Îi mulțumim lui Dan pentru modul în care a apărat blazonul Științei și îi dorim mult succes în continuare!” se arată pe pagina de Facebook a Universității Craiova.

Reclamă

Ivan Martic şi Paul Papp au plecat şi ei de la Universitatea Craiova. Vlădoiu a revenit la olteni

Ștefan Vlădoiu a revenit la Universitatea Craiova, în aceeași zi în care Paul Papp și Ivan Martic au plecat de la clubul din Bănie. Papp și Martic, doi dintre jucătorii care se aflau pe „lista neagră” a lui Rotaru, au plecat de la formația pregătită de Eugen Neagoe.

Paul Papp a semnat cu Petrolul Ploiești, în timp ce Ivan Martic a fost cedat sub formă de împrumut la U Cluj. Totuși, nu au fost doar despărțiri pe ultima sută de metri, la Universitatea Craiova. Tot pe 13 februarie, oltenii au anunțat revenirea lui Ștefan Vlădoiu.

Vlădoiu evoluase în prima parte a sezonului, sub formă de împrumut, chiar la U Cluj, formația unde Martic va juca până în vară.

Reclamă 4 / 0/3

„Bine ai revenit la Știința, Ștefan Vlădoiu! Succes la “U” Cluj, Ivan Martic!

Fundașul lateral Ștefan Vlădoiu s-a întors în Cetatea Băniei după împrumutul la FC Universitatea Cluj.

Ivan Martic va evolua pentru “Șepcile roșii” sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon competițional”, a anunțat Universitatea Craiova, pe contul oficial de Facebook.

Cotat la 550.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Ștefan Vlădoiu a fost împrumutat la mai multe echipe, în ultimii ani. În stagiunea curentă, fundașul dreapta, în vârstă de 24 de ani, a bifat 17 apariții în tricoul lui U Cluj, reușind să ofere și două assist-uri.

Per total, Ștefan Vlădoiu a adunat 84 de meciuri în tricoul Universității Craiova. El a marcat un gol și a expediat 6 pase decisive, la formația din Bănie.

Mihai Rotaru l-a adus înapoi la echipă pe Ștefan Vlădoiu, pentru a acoperi postul de fundaș dreapta care i-a dat mari bătăi de cap lui Eugen Neagoe. În ultima vreme, poziția respectivă a fost ocupată de Ivan Martic, Bogdan Vătăjelu, Sergiu Hanca sau Mihai Căpățînă.

Valerică Găman, Bogdan Mitrea, Raul Silva, Ionuț Vînă, Sergiu Hanca și Ante Roguljic sunt ceilalți jucători care au intrat în dizgrația lui Mihai Rotaru.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”