Închide meniul

Dan Nistor, un car de nervi după debutul la „U” Cluj. „Săgeți” pentru Universitatea Craiova: „Transferul e un pas înainte!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 februarie 2023, 19:28

Dan Nistor, un car de nervi după debutul la „U Cluj. „Săgeți pentru Universitatea Craiova: „Transferul e un pas înainte!

Dan Nistor, a criticat arbitrajul după debutul lui "U" Cluj

Dan Nistor / Profimedia

Dan Nistor a criticat arbitrajul după debutul la „U” Cluj, 2-2 cu Chindia Târgoviște, în etapa a 26-a din Liga 1. Mijlocașul a vorbit și despre transferul de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nistor acuză că arbitrul Istvan Kovacs nu a sesizat un fault în atac al lui Cooper la faza premergătoare golului egalizator reușit de Chindia, prin Boldor, în minutul 90+4.

Dan Nistor, a criticat arbitrajul după debutul lui „U” Cluj

Totodată, Nistor a specificat și faptul că transferul de la Universitatea Craiova la „U” Cluj în această iarnă este un pas înainte pentru cariera sa.

„Trebuie să învățăm din greșeli. Din punctul meu de vedere, la golul 2, a fost un fault în atac. Domnul arbitru se uita la altceva. Când l-a chemat la VAR la penalty-ul gazdelor a dat penalty, acum nu s-a mai întâmplat. E o schimbare foarte importantă în viața mea, este un pas înainte, sunt puternic, știu de ce am venit aici. Până la locul 8, toate echipele vor da o luptă foarte aprigă”, a spus Dan Nistor, conform digisport.ro.

Chindia Târgovişte a remizat, pe teren propriu, scor 2-2, cu „U” Cluj, într-un meci din etapa a 26-a din Liga 1. Oaspeţii au condus cu 2-0, după golurile lui Thiam și Gomes. Gazdele au egalat marcând ultimul gol după minutul 90 (Neguț 64’/ Boldor 90+4).

Reclamă

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă despre Dan Nistor

Gigi Becali a făcut o dezvăluire incredibilă despre Dan Nistor. Becali a dezvăluit că Mihai Rotaru i-a propus să îl ia pe Dan Nistor. Becali a refuzat, iar Nistor a semnat cu Universitatea Cluj.

„L-au vândut la U Cluj. Au vrut să mi-l dea și mie, dar prin Șiman. M-au întrebat cât dau pe el. Și am zis minus 50.000. Să îmi dea Rotaru mie 50.000 și îl iau. Acum o săptămână mi l-au propus”, a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

În perioada petrecută la Craiova, Dan Nistor a jucat 123 de meciuri pentru olteni. Mijlocaşul a reuşit să marcheze 15 goluri şi să dea şi 18 pase decisive. Nistor (34 de ani) ar putea debuta vineri la U Cluj, în deplasarea de la Chindia.

Reclamă 4 / 0/3

Nistor a plecat de la Universitatea Craiova

Anunțul transferului lui Dan Nistor la „U” Cluj de la Universitatea Craiova a fost făcut chiar în ultima zi a perioadei de transferuri din România.

„FC Universitatea Cluj încheie perioada de transferuri cu o nouă mutare. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Dan Nistor (34 de ani). Mijlocașul central cu 394 de meciuri în prima ligă are în palmares un titlu de campion în Liga 1, o Cupă a României, o Cupă a Ligii și o Supercupă„, au anunţat ardelenii pe reţelele de socializare.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Dan Nistor

Şi oltenii au anunţat despărţirea de Dan Nistor. „Mulțumim, Dan Nistor! Clubul Universitatea Craiova l-a transferat definitiv pe mijlocașul Dan Nistor la FC Universitatea Cluj. Îi mulțumim lui Dan pentru modul în care a apărat blazonul Științei și îi dorim mult succes în continuare!” se arată pe pagina de Facebook a Universității Craiova.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și