Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, dezvăluiri geniale despre Gigi Becali: „Mai e o caterincă, dar îi zic: ‘Lasa-mă, naşule! Nu mai vorbim!'” Cine e „tăticul” omului de afaceri

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 februarie 2023, 12:08

Reclamă
Cristi Borcea, dezvăluiri geniale despre Gigi Becali: „Mai e o caterincă, dar îi zic: ‘Lasa-mă, naşule! Nu mai vorbim!'” Cine e „tăticul” omului de afaceri

Gigi Becali a fost naşul de cununie al lui Cristi Borcea la nunta cu Alina Vidican

Colaj Hepta

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri geniale despre relaţie pe care o are cu Gigi Becali, cel care i-a fost naş de cununie la nunta cu Alina Vidican. Cristi Borcea are o relaţie foarte bună cu patronul de la FCSB şi dezvăluit cum e „tachinat” în continuare de Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi soţia sa, Luminiţa, au fost naşii de cununie a lui Cristi Borcea la nunta cu Alina Vidican. (IMAGINI CU ALINA VIDICAN ÎN GALERIA FOTO) Ulterior, Cristi Borcea a divorţat şi s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Borcea a păstrat relaţiile cu Gigi Becali şi chiar se tachinează din cauza fotbalului.

Cristi Borcea, dezvăluiri geniale despre Gigi Becali

Un sufletist, un conducător, unic conducător, în tot ce face, mai ascultă păreri, dar el își ia deciziile lui. Credincios, extraordinar de credincios. A făcut lucruri extraordinare, pe care nu le-a făcut niciun român. Multe donații, și de multe nu se știe.

Nu se știe cât bine face. Este nașul meu, m-a cununat. De fotbal, mai e o caterincă, cu Dinamo, dar îi zic lasă-mă, nașule, nu mai vorbim de Dinamo. (n.r. – Patrick Borcea, la Dinamo) Până nu se face stadionul, nu se poate. Nu ca să conducă Dinamo”, a spus Cristi Borcea, în podcastul Fiță cu Adiță.

De asemenea, Cristi Borcea a avut cuvinte de laudă şi pentru Dumitru Dragomir, cel pe care îl consideră ca pe un „tată” în fotbal.

Reclamă

„M-a crescut de la 16 ani, eram la Victoria. E tăticul meu! Ce pot să spun, toți l-au hulit, dar uite pe vremea aia, Mitică Dragomir, cine putea să țină în frâu, eram eu, Nețoiu, Iancu, Copos, Gigi Becali, Mititelu, Porumboiu, Pinalti, Chivorchian, Marius Stan, Penescu.

În momentul în care a fost el, aveam echipe care mergeau constant în grupele europene, intrau direct în Liga Campionilor.

Și acum, la 76 de ani, tot vitalitatea aia o are. Ce i-au făcut la fotbal, că l-au dat afară, i-au făcut un bine! L-au făcut mai bogat cu 30-40 de milioane (n.r. – de euro). Ceea ce face este de admirat, să dea Dumnezeu să putem și noi să facem măcar 70-80% din ce face nea Mitică. Are o vitalitate și o putere de muncă extraordinară”, a mai spus Cristi Borcea pentru sursa mai sus citată.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a rămas cu traume: „Nu mai sunt întreg la cap!”

Cristi Borcea a rămas cu traume după perioada petrecută în închisoare. Milionarul român trăiește în prezent o poveste de dragoste alături de Valentina Pelinel. Fostul patron al lui Dinamo București se află la cea de-a 3-a căsnicie și se simte împlinit alături de fostul fotomodel. Cei doi și-au unit destinele în 2018 și au 3 copii împreună.

Chiar dacă are o familie superbă și se simte liniștit în jurul celor dragi, Cristi Borcea a recunoscut că a rămas cu probleme din cauza perioadei din spatele gratiilor.

Borcea a stat 4 ani și 4 luni în închisoare, după ce a fost condamnat în Dosarul Transferurilor. Omul de afaceri a fost eliberat condiționat în iulie 2018, iar de atunci viața lui s-a schimbat radical.

„A fost greu. Cea mai de preț e libertatea. Bine că am rămas întreg fizic, la cap sigur nu sunt. M-a afectat, nu pot să dorm fără medicamente. Stăteam 12 în cameră (n.r. – la închisoare)! Asta e, bine că am trecut”, a mai declarat Cristi Borcea.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și