Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dată de gol! A primit un inel cât o avere, la scurt timp după ce s-a afișat cu noul iubit: „Să fie într-un ceas bun!”

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2023, 19:26

Reclamă
Anamaria Prodan, dată de gol! A primit un inel cât o avere, la scurt timp după ce s-a afișat cu noul iubit: „Să fie într-un ceas bun!”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a primit un inel cât o avere la scurt timp după ce s-a afișat cu noul iubit. Vedeta este mai fericită ca niciodată după ce s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf. Și-a refăcut viața complet și e gata să înceapă un nou capitol important. O prietenă a dat-o de gol!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa Nechifor, una dintre prietenele Anamariei Prodan, a dezvăluit că vedeta a primit de la noul iubit un inel de 17 karate, evaluat la peste 100.000 de euro. Acesta a dezvăluit că impresara de fotbaliști este în culmea fericirii și urmează să plece în mai multe vacanțe alături de bărbatul misterios, a cărui identitate nu a fost încă dezvăluită.

Anamaria Prodan a primit un inel cât o avere de la noul iubit

„Inelul Anei are în jur de 17 karate ca și diamant, este un inel foarte scump, în valoare de peste 100 de mii de euro. Este un inel extrem de valoros și ce pot să vă spun este că nu pot să vă spun nimic.

Vă va da ea mai multe detalii, dar vă pot spune că am văzut-o foarte fericită, știu că urmează să plece în câteva vacanțe. Să fie într-un ceas bun!”, a dezvăluit Denisa Nechifor, citată de impact.ro.

Anamaria Prodan a anunțat că are un nou iubit, despre care însă nu a dorit să facă prea multe dezvăluiri. Totuși, agentul susține că Sarah, Rebecca și Bebeto au avut reacția pe care vedeta o aștepta, atunci când l-au cunoscut pe acesta.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos e ACUM în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor 19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren 19:40 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi, 20:30, finala Cupei României. Echipele de start 19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins 19:12 FotoA fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa! 19:06 „Pe toți i-aș lua!” Un patron din Liga 1 vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova Vezi toate știrile
Citește și