Închide meniul

Mihai Stoica îşi pregăteşte plecarea de la FCSB: „Am obosit, am alte priorităţi!”. Ce l-a enervat pe managerul general al vicecampioanei

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2023, 8:29

Reclamă
Mihai Stoica îşi pregăteşte plecarea de la FCSB: „Am obosit, am alte priorităţi!. Ce l-a enervat pe managerul general al vicecampioanei

Mihai Stoica a avut un discurs vehement după ce Gigi Becali a anunţat plecarea lui Compagno. Oficialul celor de la FCSB a anunţat că atacantul italian va pleca sigur

Mihai Stoica și Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă/ Hepta

Mihai Stoica a anunţat că îşi pregăteşte plecarea de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor anunţă că nu mai ia în calcul să stea mult timp la vicecampioana României. E gata să renunţe la funcţie şi să urmeze o carieră în televiziune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducătorul roş-albaştrilor s-a enervat când a aflat că Mihai Rotaru a sesizat Federaţia Română de Fotbal. Patronul Universităţii Craiova nu îşi mai doreşte să vadă un oficial al unei rivale din Liga 1 în studioul unei emisiuni.

Mihai Stoica a dezvăluit că îşi pregăteşte plecarea de la FCSB

MM a ţinut să asigure că nu mai vrea să petreacă mult timp la FCSB, echipă care tocmai a remizat cu Universitatea Craiova. Îşi doreşte să fie doar analist TV. Roş-albaştrii au ratat victoria în prelungiri, după o ieşire hazardată a lui Ştefan Târnovanu la un corner.

În 1992 am început această meserie (n.r. – conducător de club). Am obosit şi e clar că mulţi ani nu mai stau în calitatea de conducător de club, am alte priorităţi şi cariera mea pe care vreau s-o urmez de acum e în televiziune. Nu mă lasă Rotaru în televiziune? E ireal că se întâmplă asta în 2023″, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Oficialul ocupantei locului 3 din Liga 1 e convins că Mihai Rotaru este rău intenţionat.

Reclamă

„Ce efecte poate produce o discuţie în studio cu alta care va fi preluată de pe telefon? Pentru mine e o chestie clară. E un complex al unei persoane şi o aversiune la adresa altei persoane, m-am convins acum. Nu-i place prezenţa mea, habar nu am„, a mai spus MM.

Ce acuzaţii a primit Mihai Stoica de la Mihai Rotaru

Replica lui Mihai Stoica vine la numai câteva ore după ce Mihai Rotaru l-a arătat cu degetul pe managerul general al lui FCSB. A cerut intervenţia Federaţiei.

Nu avem niciun meci cu Meme Stoica. Am spus părerea noastră, am spus și părerea altora care activează în fotbal. Dacă mă întrebați, niciun conducător de club nu ar avea ce să caute ca angajat permanent, analist TV, la o emisiune cu profil sportiv. Nu este drept pentru celelalte competitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Ai un instrument în plus, pe care celelalte competitoare nu îl au. Federația trebuie să intervină aici. Este un avantaj care i se face FCSB-ului. Pentru că poate să spună orice prostie care va fi preluată imediat preluată de toată lumea. Automat, asta este manipulare. Nu merge!

Facem și noi analize TV și ne ținem partea echipei noastre. El nu are cum să fie obiectiv. Noi am ridicat problema la FRF cu foarte mult timp înainte. Dar nu s-a făcut nimic deocamdată. O să verificăm statusul acestei inițiative la ceea ce înseamnă federație.

Pentru că ar trebui introdus în regulamente, ceea ce înseamnă Ligă. Tocmai că este greu cu el, de asta luăm măsuri„, a reacţionat Mihai Rotaru la fanatik.ro.

După 26 de etape, FCSB are trei puncte avans faţă de Universitatea Craiova. Echipa lui Gigi Becali are cu 7 puncte mai puţin decât liderul Farul Constanţa.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și