Închide meniul

Mihai Stoica îşi pregăteşte plecarea de la FCSB: „Am obosit, am alte priorităţi!”. Ce l-a enervat pe managerul general al vicecampioanei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2023, 8:29

Mihai Stoica îşi pregăteşte plecarea de la FCSB: „Am obosit, am alte priorităţi!. Ce l-a enervat pe managerul general al vicecampioanei

Mihai Stoica a avut un discurs vehement după ce Gigi Becali a anunţat plecarea lui Compagno. Oficialul celor de la FCSB a anunţat că atacantul italian va pleca sigur

Mihai Stoica și Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă/ Hepta

Mihai Stoica a anunţat că îşi pregăteşte plecarea de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor anunţă că nu mai ia în calcul să stea mult timp la vicecampioana României. E gata să renunţe la funcţie şi să urmeze o carieră în televiziune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducătorul roş-albaştrilor s-a enervat când a aflat că Mihai Rotaru a sesizat Federaţia Română de Fotbal. Patronul Universităţii Craiova nu îşi mai doreşte să vadă un oficial al unei rivale din Liga 1 în studioul unei emisiuni.

Mihai Stoica a dezvăluit că îşi pregăteşte plecarea de la FCSB

MM a ţinut să asigure că nu mai vrea să petreacă mult timp la FCSB, echipă care tocmai a remizat cu Universitatea Craiova. Îşi doreşte să fie doar analist TV. Roş-albaştrii au ratat victoria în prelungiri, după o ieşire hazardată a lui Ştefan Târnovanu la un corner.

În 1992 am început această meserie (n.r. – conducător de club). Am obosit şi e clar că mulţi ani nu mai stau în calitatea de conducător de club, am alte priorităţi şi cariera mea pe care vreau s-o urmez de acum e în televiziune. Nu mă lasă Rotaru în televiziune? E ireal că se întâmplă asta în 2023″, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Oficialul ocupantei locului 3 din Liga 1 e convins că Mihai Rotaru este rău intenţionat.

Reclamă

„Ce efecte poate produce o discuţie în studio cu alta care va fi preluată de pe telefon? Pentru mine e o chestie clară. E un complex al unei persoane şi o aversiune la adresa altei persoane, m-am convins acum. Nu-i place prezenţa mea, habar nu am„, a mai spus MM.

Ce acuzaţii a primit Mihai Stoica de la Mihai Rotaru

Replica lui Mihai Stoica vine la numai câteva ore după ce Mihai Rotaru l-a arătat cu degetul pe managerul general al lui FCSB. A cerut intervenţia Federaţiei.

Nu avem niciun meci cu Meme Stoica. Am spus părerea noastră, am spus și părerea altora care activează în fotbal. Dacă mă întrebați, niciun conducător de club nu ar avea ce să caute ca angajat permanent, analist TV, la o emisiune cu profil sportiv. Nu este drept pentru celelalte competitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Ai un instrument în plus, pe care celelalte competitoare nu îl au. Federația trebuie să intervină aici. Este un avantaj care i se face FCSB-ului. Pentru că poate să spună orice prostie care va fi preluată imediat preluată de toată lumea. Automat, asta este manipulare. Nu merge!

Facem și noi analize TV și ne ținem partea echipei noastre. El nu are cum să fie obiectiv. Noi am ridicat problema la FRF cu foarte mult timp înainte. Dar nu s-a făcut nimic deocamdată. O să verificăm statusul acestei inițiative la ceea ce înseamnă federație.

Pentru că ar trebui introdus în regulamente, ceea ce înseamnă Ligă. Tocmai că este greu cu el, de asta luăm măsuri„, a reacţionat Mihai Rotaru la fanatik.ro.

După 26 de etape, FCSB are trei puncte avans faţă de Universitatea Craiova. Echipa lui Gigi Becali are cu 7 puncte mai puţin decât liderul Farul Constanţa.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și