Închide meniul

Dan Șucu, dezvăluiri despre grupul care a fost aproape să o preia pe Dinamo: „M-au surprins că s-au gândit să investească!”

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2023, 11:00

Reclamă
Dan Șucu, dezvăluiri despre grupul care a fost aproape să o preia pe Dinamo: M-au surprins că s-au gândit să investească!”

Dan Șucu, dezvăluiri despre grupul care a vrut să o preia pe Dinamo

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Șucu a făcut dezvăluiri în premieră despre grupul care a fost aproape să o preia pe Dinamo. Acționarul de la Rapid a mărturisit că o companie puternică din România a fost interesată să investească în clubul din Ștefan cel Mare, însă negocierile au picat în momentul în care oamenii de afaceri s-au lovit de problemele cu care se confruntă echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează un șir interminabil de probleme. Echipa lui Ovidiu Burcă se pregătește de reluarea sezonului în Liga a 2-a, în primul meci întâlnind Unirea Constanța, pe teren propriu.

Dan Șucu, dezvăluiri despre grupul care a fost aproape să o preia pe Dinamo

Dan Șucu a dezvăluit cu a invitat un grup de investitori în Giulești, pentru a vedea stadionul. Oamenii de afaceri de la compania imobiliară One au fost extrem de impresionați, iar în următoarele zile l-au contactat pe acționarul vișiniilor pentru a-i mărturisi faptul că își doresc să investească și ei la un club, și mai exact la Dinamo.

Dan Șucu a dezvăluit că a fost surprins de decizia afaceriștilor, care au început negocierile cu cei din Ștefan cel Mare. În cele din urmă, grupul One s-a retras, deoarece problemele alb-roșilor au fost greu de gestionat.

„Hai să vă dau un exemplu. Cei de la grupul «One» (n.r. – grupul imobiliar «One Tower», care a fost interesat de Dinamo) au venit pe stadion, în Giuleşti, la invitaţia noastră, şi le-a plăcut foarte mult.

Reclamă

Şi m-au surprins peste câteva săptămâni, spunându-mi că s-au gândit chiar să investească la Dinamo. După care, văzând ce se întâmplă la Dinamo cu adevărat, probabil că s-au mai gândit. Dar sunt absolut convins că e un exemplu de normalitate şi mai ales de succes al normalităţii”, a declarat Dan Șucu, la orangesport.ro.

Dan Şucu a vrut să cumpere Farul! Dezvăluirile făcute de patronul de la Rapid

Dan Şucu, patronul de la Rapid, a dezvăluit că a vrut să cumpere Farul, clubul lui Gică Hagi. Totul s-a întâmplat în urmă cu patru ani, înainte ca actualul lider din liga 1 să fuzioneze cu Viitorul, în vara anului trecut. Afacerea însă a picat, deşi actualul acţionar al giuleştenilor era pregătit să aducă alături de el doi dintre cei mai bogaţi români.

Dan Şucu a povestit ce negocieri a purtat în 2019. Mai exact, patronul de la Rapid a vrut să preia 20% din acţiunile de la Farul, la acea vreme Viitorul. Alături de Iulian Stanciu, fondatorul de la eMag, şi de Florin Talpeş, fondatorul Bitdefender, Şucu ar fi ajuns să deţină 60% din acţiunile clubului constănţean.

Reclamă 4 / 0/3

Am mai avut o tentativă acum patru ani, când am încercat să cumpărăm 20%… eu am încercat să cumpăr 20%, alături de Stanciu de la Emag şi de domnul de la Bitdefender, am încercat să cumpărăm atunci 60% din Viitorul, dar afacerea nu s-a mai materializat.

Inclusiv domnul Talpeş atunci a participat, de la Bitdefender, era o poveste destul de frumoasă, erau trei firme româneşti de succes care încercau să ajute clubul domnului Hagi să facă pasul înainte.

Era o poveste interesantă, dar, din păcate, nu s-a materializat. Din păcate atunci, acum consider din fericire”, a dezvăluit Dan Şucu, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” Vezi toate știrile
Citește și