Închide meniul

Dan Şucu a vrut să cumpere Farul! Dezvăluirile făcute de patronul de la Rapid: „Încercam să ajutăm clubul lui Gică Hagi!”

Viviana Moraru Publicat: 22 februarie 2023, 20:18

Reclamă
Dan Şucu a vrut să cumpere Farul! Dezvăluirile făcute de patronul de la Rapid: „Încercam să ajutăm clubul lui Gică Hagi!

Dan Şucu a vrut să cumpere Farul, clubul lui Gică Hagi

Dan Șucu, în cadrul unei unei conferințe de presă/Facebook FC Rapid

Dan Şucu, patronul de la Rapid, a dezvăluit că a vrut să cumpere Farul, clubul lui Gică Hagi. Totul s-a întâmplat în urmă cu patru ani, înainte ca actualul lider din liga 1 să fuzioneze cu Viitorul, în vara anului trecut. Afacerea însă a picat, deşi actualul acţionar al giuleştenilor era pregătit să aducă alături de el doi dintre cei mai bogaţi români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a preluat-o pe Rapid la finele sezonului precedent. În acest sezon, giuleştenii au devenit o echipă care se luptă la podiumul Ligii 1, cu Adrian Mutu pe bancă, însă omul de afaceri a dezvăluit că a fost aproape să investească la o altă echipă din România, anume Farul.

Dan Şucu a vrut să cumpere Farul, clubul lui Gică Hagi

Dan Şucu a povestit ce negocieri a purtat în 2019. Mai exact, patronul de la Rapid a vrut să preia 20% din acţiunile de la Farul, la acea vreme Viitorul. Alături de Iulian Stanciu, fondatorul de la eMag, şi de Florin Talpeş, fondatorul Bitdefender, Şucu ar fi ajuns să deţină 60% din acţiunile clubului constănţean.

„Am mai avut o tentativă acum patru ani, când am încercat să cumpărăm 20%… eu am încercat să cumpăr 20%, alături de Stanciu de la Emag şi de domnul de la Bitdefender, am încercat să cumpărăm atunci 60% din Viitorul, dar afacerea nu s-a mai materializat.

Inclusiv domnul Talpeş atunci a participat, de la Bitdefender, era o poveste destul de frumoasă, erau trei firme româneşti de succes care încercau să ajute clubul domnului Hagi să facă pasul înainte.

Reclamă

Era o poveste interesantă, dar, din păcate, nu s-a materializat. Din păcate atunci, acum consider din fericire”, a dezvăluit Dan Şucu, pentru orangesport.ro.

Dan Şucu este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Acesta are o avere de 120 de milioane de euro, bani pe care i-a obţinut din firma pe care o deţine, anume Mobexpert.

Întrebarea care l-a uimit pe Gică Hagi la conferinţa de presă, înainte de UTA – Farul

Întrebarea care l-a uimit pe Gică Hagi i-a fost adresată la conferinţa de presă premergătoare duelului din Liga 1, dintre UTA şi Farul. Un jurnalist l-a întrebat pe „Rege” dacă îi este greu să susţină o echipă care se bate pentru primul loc din campionat, iar răpsunsul managerului constănţenilor a venit fără reţineri.

Reclamă 4 / 0/3

„E greu să țineți singur o echipă care luptă la titlu?” este întrebarea care l-a mirat pe Gică Hagi. „Regele” a oferit imediat răspunsul, şi a declarat că Farul are peste 100 de angajaţi, care lucrează zilnic pentru a duce echipa în fruntea clasamentului din Liga 1.

Totodată, Hagi a mărturisit că principalii oamenii care îşi aduc aportul pentru rezultatele din acest sezon sunt jucătorii, însă în spatele lor se află o mulţime de angajaţi ai clubului, care se luptă pentru a aduce titlul la Constanţa.

„Cum? Țin singur? Singur? Păi suntem 100 și ceva pe aici care muncim. Nu sunt singur. Eu zic că muncim cu toții, muncim foarte bine, e meritul în primul rând al jucătorilor. Jucătorii au făcut-o foarte bine, noi ceilalți din afară îi ajutăm, în sprijinim să îi aducem în formă foarte bună, să joace un fotbal bun. Noi suntem foarte mulți.

Avem un club cu foarte mulți angajați, care muncesc atât administrativ, cât și tehnic. Suntem toți lângă jucători. Ei sunt protagoniștii, ei sunt artiștii, ei joacă bine, aduc victoriile și fac rezultatele. Ei produc totul pe teren. În spatele lor suntem un grup foarte bun, care are grijă de ei și îi ajută să fie în formă”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare duelului dintre UTA şi Farul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și