Închide meniul

Dan Șucu, dezvăluiri despre grupul care a fost aproape să o preia pe Dinamo: „M-au surprins că s-au gândit să investească!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2023, 11:00

Dan Șucu, dezvăluiri despre grupul care a fost aproape să o preia pe Dinamo: M-au surprins că s-au gândit să investească!”

Dan Șucu, dezvăluiri despre grupul care a vrut să o preia pe Dinamo

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Șucu a făcut dezvăluiri în premieră despre grupul care a fost aproape să o preia pe Dinamo. Acționarul de la Rapid a mărturisit că o companie puternică din România a fost interesată să investească în clubul din Ștefan cel Mare, însă negocierile au picat în momentul în care oamenii de afaceri s-au lovit de problemele cu care se confruntă echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează un șir interminabil de probleme. Echipa lui Ovidiu Burcă se pregătește de reluarea sezonului în Liga a 2-a, în primul meci întâlnind Unirea Constanța, pe teren propriu.

Dan Șucu, dezvăluiri despre grupul care a fost aproape să o preia pe Dinamo

Dan Șucu a dezvăluit cu a invitat un grup de investitori în Giulești, pentru a vedea stadionul. Oamenii de afaceri de la compania imobiliară One au fost extrem de impresionați, iar în următoarele zile l-au contactat pe acționarul vișiniilor pentru a-i mărturisi faptul că își doresc să investească și ei la un club, și mai exact la Dinamo.

Dan Șucu a dezvăluit că a fost surprins de decizia afaceriștilor, care au început negocierile cu cei din Ștefan cel Mare. În cele din urmă, grupul One s-a retras, deoarece problemele alb-roșilor au fost greu de gestionat.

„Hai să vă dau un exemplu. Cei de la grupul «One» (n.r. – grupul imobiliar «One Tower», care a fost interesat de Dinamo) au venit pe stadion, în Giuleşti, la invitaţia noastră, şi le-a plăcut foarte mult.

Reclamă

Şi m-au surprins peste câteva săptămâni, spunându-mi că s-au gândit chiar să investească la Dinamo. După care, văzând ce se întâmplă la Dinamo cu adevărat, probabil că s-au mai gândit. Dar sunt absolut convins că e un exemplu de normalitate şi mai ales de succes al normalităţii”, a declarat Dan Șucu, la orangesport.ro.

Dan Şucu a vrut să cumpere Farul! Dezvăluirile făcute de patronul de la Rapid

Dan Şucu, patronul de la Rapid, a dezvăluit că a vrut să cumpere Farul, clubul lui Gică Hagi. Totul s-a întâmplat în urmă cu patru ani, înainte ca actualul lider din liga 1 să fuzioneze cu Viitorul, în vara anului trecut. Afacerea însă a picat, deşi actualul acţionar al giuleştenilor era pregătit să aducă alături de el doi dintre cei mai bogaţi români.

Dan Şucu a povestit ce negocieri a purtat în 2019. Mai exact, patronul de la Rapid a vrut să preia 20% din acţiunile de la Farul, la acea vreme Viitorul. Alături de Iulian Stanciu, fondatorul de la eMag, şi de Florin Talpeş, fondatorul Bitdefender, Şucu ar fi ajuns să deţină 60% din acţiunile clubului constănţean.

Reclamă 4 / 0/3

Am mai avut o tentativă acum patru ani, când am încercat să cumpărăm 20%… eu am încercat să cumpăr 20%, alături de Stanciu de la Emag şi de domnul de la Bitdefender, am încercat să cumpărăm atunci 60% din Viitorul, dar afacerea nu s-a mai materializat.

Inclusiv domnul Talpeş atunci a participat, de la Bitdefender, era o poveste destul de frumoasă, erau trei firme româneşti de succes care încercau să ajute clubul domnului Hagi să facă pasul înainte.

Era o poveste interesantă, dar, din păcate, nu s-a materializat. Din păcate atunci, acum consider din fericire”, a dezvăluit Dan Şucu, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și