Închide meniul

Legendarul Ronaldinho va reveni pe teren! Unde va fi prezent fostul mare fotbalist brazilian

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 februarie 2023, 15:08

Legendarul Ronaldinho va reveni pe teren! Unde va fi prezent fostul mare fotbalist brazilian

Legendarul Ronaldinho va reveni pe teren!

Ronaldinho / Profimedia

Legendarul Ronaldinho va reveni pe teren! Fostul mare fotbalist brazilian va fi prezent la un turneu organizat în Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldinho, care este unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria, s-a retras din fotbal la începutul anului 2018, atunci când avea 37 de ani.

Legendarul Ronaldinho va reveni pe teren! Unde va fi prezent marele fotbalist brazilian

Brazilianul va reveni în acest week-end pe teren pentru a participa la Kings League, un turneu care va acea loc la Barcelona. Echipele vor fi formate din șapte jucători, iar vedete precum Ronaldinho și Gerard Pique vor fi prezente.

Deși a ajuns la 42 de ani, fostul Balon de Aur este așteptat să-i încânte din nou pe spectatori cu faimoasele sale driblinguri și scheme care au uimit lumea fotbalului de-a lungul anilor.

„Vreau doar să mă distrez și să mă simt bine”, a spus Ronaldinho, conform L’Equipe.

Reclamă

Brazilianul a jucat 207 meciuri în tricoul Barcelonei, reușind să înscrie 97 de goluri și oferind 89 de assisturi. Alături de catalani a reușit să câștige Liga Campionilor și de două ori titlul în Spania. Ronaldinho este și campion mondial alături de naționala Braziliei, după triumful din 2002.

Gerard Pique nu s-a putut abține! Reacție fermă în direct, după ce Barcelona a fost eliminată din Europa League

Gerard Pique nu s-a putut abține! Fostul fundaș a avut o reacție fermă live, după ce Barcelona a fost eliminată din UEFA Europa League. Formația catalană a fost învinsă de Manchester United, cu 4-3 la general, după 2-2 în tur și 2-1 în retur. Pique a aflat rezultatul final al meciului retur de pe Old Trafford fix când se afla în timpul unei transmisiuni în direct, pe Twitch.

Pique se afla în direct pe canalul de Twitch al Kings League, competiția de fotbal pe care o finanțează. Fostul internațional spaniol avea o stare excelentă, până când a aflat ce s-a întâmplat pe Old Trafford.

Reclamă 4 / 0/3

Gerard Pique a resimțit din plin eliminarea Barcelonei din Europa League. Fostul fundaș nu și-a putut ascunde frustrarea, deși era în transmisiune directă.

Ceilalți invitați din studio au început să râdă în momentul în care meciul dintre Manchester United și Barcelona s-a încheiat. Toată atenția s-a îndreptat apoi către Gerard Pique, în așteptarea unei reacții.

După câteva secunde, fostul căpitan de pe Camp Nou a luat microfonul și, cu o figură debusolată, a transmis un mesaj scurt:

„O dezamăgire uriașă”, a spus Gerard Pique, citat de Mundo Deportivo, vizibil afectat de rezultatul de pe Old Trafford.

Invitații săi din studio-ul Kings League au început să râdă și mai tare, după reacția lui Pique.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și