Închide meniul

Legendarul Ronaldinho va reveni pe teren! Unde va fi prezent fostul mare fotbalist brazilian

Sebastian Cristian Publicat: 24 februarie 2023, 15:08

Legendarul Ronaldinho va reveni pe teren! Unde va fi prezent fostul mare fotbalist brazilian

Legendarul Ronaldinho va reveni pe teren!

Ronaldinho / Profimedia

  • Legendarul Ronaldinho va reveni pe teren
  • Unde va fi prezent marele fotbalist brazilian

Legendarul Ronaldinho va reveni pe teren! Fostul mare fotbalist brazilian va fi prezent la un turneu organizat în Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldinho, care este unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria, s-a retras din fotbal la începutul anului 2018, atunci când avea 37 de ani.

Legendarul Ronaldinho va reveni pe teren! Unde va fi prezent marele fotbalist brazilian

Brazilianul va reveni în acest week-end pe teren pentru a participa la Kings League, un turneu care va acea loc la Barcelona. Echipele vor fi formate din șapte jucători, iar vedete precum Ronaldinho și Gerard Pique vor fi prezente.

Reclamă

Deși a ajuns la 42 de ani, fostul Balon de Aur este așteptat să-i încânte din nou pe spectatori cu faimoasele sale driblinguri și scheme care au uimit lumea fotbalului de-a lungul anilor.

„Vreau doar să mă distrez și să mă simt bine”, a spus Ronaldinho, conform L’Equipe.

Reclamă

Brazilianul a jucat 207 meciuri în tricoul Barcelonei, reușind să înscrie 97 de goluri și oferind 89 de assisturi. Alături de catalani a reușit să câștige Liga Campionilor și de două ori titlul în Spania. Ronaldinho este și campion mondial alături de naționala Braziliei, după triumful din 2002.

Gerard Pique nu s-a putut abține! Reacție fermă în direct, după ce Barcelona a fost eliminată din Europa League

Gerard Pique nu s-a putut abține! Fostul fundaș a avut o reacție fermă live, după ce Barcelona a fost eliminată din UEFA Europa League. Formația catalană a fost învinsă de Manchester United, cu 4-3 la general, după 2-2 în tur și 2-1 în retur. Pique a aflat rezultatul final al meciului retur de pe Old Trafford fix când se afla în timpul unei transmisiuni în direct, pe Twitch.

Pique se afla în direct pe canalul de Twitch al Kings League, competiția de fotbal pe care o finanțează. Fostul internațional spaniol avea o stare excelentă, până când a aflat ce s-a întâmplat pe Old Trafford.

Reclamă 4 / 0/3

Gerard Pique a resimțit din plin eliminarea Barcelonei din Europa League. Fostul fundaș nu și-a putut ascunde frustrarea, deși era în transmisiune directă.

Ceilalți invitați din studio au început să râdă în momentul în care meciul dintre Manchester United și Barcelona s-a încheiat. Toată atenția s-a îndreptat apoi către Gerard Pique, în așteptarea unei reacții.

După câteva secunde, fostul căpitan de pe Camp Nou a luat microfonul și, cu o figură debusolată, a transmis un mesaj scurt:

„O dezamăgire uriașă”, a spus Gerard Pique, citat de Mundo Deportivo, vizibil afectat de rezultatul de pe Old Trafford.

Invitații săi din studio-ul Kings League au început să râdă și mai tare, după reacția lui Pique.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Robinho îşi va ispăşi pedeapsa în Brazilia! Decizia Tribunalului superior de justiţie
Fotbal • 21 mart., 9:30
Robinho îşi va ispăşi pedeapsa în Brazilia! Decizia Tribunalului superior de justiţie
Galeno, noul star al lui FC Porto, convocare surpriză în naţionala Braziliei
AntenaPLAY • 12 mart., 11:28
Galeno, noul star al lui FC Porto, convocare surpriză în naţionala Braziliei! Atacantul este într-o formă de zile mari