Închide meniul

Manchester United – Barcelona 2-1! Catalanii lui Xavi, OUT din Europa! Toate rezultatele serii, AICI

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 februarie 2023, 0:59

Manchester United – Barcelona 2-1! Catalanii lui Xavi, OUT din Europa! Toate rezultatele serii, AICI

Manchester United - Barcelona 2-1!

Manchester United - Barcelona / Profimedia

Manchester United – Barcelona 2-1 a fost meciul serii din play-off-ul Europa League și a putut fi urmărit live score pe AS.ro. Catalanii lui Xavi sunt OUT din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate rezultatele, din meciurile zilei din play-off-ul Europa League sunt pe AS.ro!

Manchester United – Barcelona 2-1! Catalanii lui Xavi, OUT din Europa!

Barcelona a început mai bine meciul, iar Lewandowski a deschis scorul în minutul 18, după un penalty provocat de Bruno Fernandes. Gazdele au forțat însă, iar revenirea s-a produs imediat după pauză. Fred a egalat în minutul 47 cu un șut foarte frumos din marginea careului. Antony a dat lovitura de grație în minutul 73, iar catalanii lui Xavi nu au mai reușit să întoarcă scorul.

Astfel, Manchester United s-a calificat în optimile de finală ale Europa League, în timp ce Barcelona se va concentra de acum pe campionat, fiind din nou eliminată în faza eliminatorie a Europa League.

Rezultatele serii în Europa League

Reclamă

Rezultatele serii în Conference League

Manchester United – Barcelona, LIVE TEXT

Min. 73: Manchester United – Barcelona 2-1! Antony îi aduce pe englezi în avantaj!

Min. 47: Manchester United – Barcelona 1-1! Fred șutează frumos din marginea careului și restabilește egalitatea!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 18: Manchester United – Barcelona 0-1! Robert Lewandowski înscrie din penalty!

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start la Manchester United – Barcelona:

Manchester United:  De Gea – Wan-Bissaka, Varane, L. Martinez, Shaw – Casemiro, Fred – Sancho, Fernandes, Rashford – Werghorst
Antrenor: Erik ten Hag

Barcelona: Ter Stegen – Kounde, Araujo, Christensen, Balde – Kessie, Sergio Busquets, Frenkie De Jong – Sergi Roberto, Raphinha, Lewandowski
Antrenor: Xavi Hernandez

Barcelona vine după victoria înregistrată cu Cadiz, în ultima etapă din Spania, scor 2-2. De cealaltă parte, Manchester United a învins-o la scor de neprezentare pe Leicester, în Premier League.

Un alt meci interesant din play-off-ul Europa League este Nantes – Juventus. În partida tur, cele două echipe au remizat, scor 1-1. Meciul retur se va disputa pe terenul francezilor, și va începe de la ora 19:45.

Reclamă

Erik ten Hag le-a pus gând rău catalanilor, înainte de Manchester United – Barcelona

Erik ten Hag le-a pus gând rău catalanilor, înainte de meciul retur din play-off-ul Europa League, dintre Manchester United şi Barcelona. Managerul trupei engleze susţine că echipa sa este nevoită să facă cea mai bună partidă din acest sezon, pentru a putea obţine biletele pentru faza următoare a competiţiei.

Erik ten Hag a prefaţat meciul dintre Manchester United şi Barcelona. Managerul olandez al „diavolilor” este de părere că elevii săi trebuie să presteze un joc extrem de solid, pentru a se putea impune în faţa trupei lui Xavi.

„Trebuie să facem cel mai bun meci al sezonului dacă vrem să o eliminăm pe Barca. Credem în șansele noastre, vrem să fim mai buni. Nu știu ce va face Xavi pentru a suplini absențele lui Gavi și Pedri. Sunt extrem de tineri, însă sunt deja importanți pentru ei, deși Barca are un lot amplu și sunt convins că cei care vor ieși în locul lor nu vor face nimic ușor pentru noi. Barca se va prezenta cu o echipă mare și trebuie să dăm totul pentru a-i putea depăși.

Veți vedea mâine dacă sunt surprize sau nu, nu pot să dau indicii. Martial încă nu se antrenează cu echipa, de aceea nu e luat în calcul, dar sper ca Maguire și Antony să fie disponibili.

Toți vrem să jucăm întotdeauna meciuri precum acesta, când ești tânăr visezi la astfel de meciuri și acum suntem nerăbdători să jucăm. La ora meciului trebuie să fim extrem de concentrați și să ieșim să dăm ce avem mai bun”, a declarat Erik ten Hag, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
  • Manchester United – Barcelona, LIVE TEXT, 22:00
  • Meciurile serii din play-off-ul Europa League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și