Închide meniul

Cine este noul patron al lui Dinamo. Prima reacție după ce a cumpărat acțiunile de la Dorin Șerdean: „Să fie într-un ceas bun!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 februarie 2023, 18:37

Cine este noul patron al lui Dinamo. Prima reacție după ce a cumpărat acțiunile de la Dorin Șerdean: „Să fie într-un ceas bun!

Noul patronat de la Dinamo a anunțat suma pe care vrea să o investească la echipa roș-albă

Eugen Voicu / Facebook Certinvest

Cine este Eugen Voicu, noul patron al lui Dinamo. Omul de afaceri a oferit prima reacție după ce a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean. Acesta speră ca formația din Ștefan cel Mare să revină la zilele de glorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Voicu este fondatorul Certinvest, un fond de investiții care s-a alăturat, alături de grupul imobiliar The One, firmei Red&White, cea care a cumpărat pachetul de 72,27% din acțiunile deținute de Dorin Șerdean la Dinamo, în schimbul sumei de 500.000 de euro.

Cine este Eugen Voicu, noul patron al lui Dinamo

Eugen Voicu a anunțat că noii acționari de la Dinamo vor emite un comunicat în care vor prezenta toate schimbările din cadrul clubului.

„Aș vrea să evităm o abordare de genul ăsta cu patron la Dinamo… În ceea ce privește comunicarea, vom anunța în cadru oficial, nu vrea să dau mai multe detalii. Aș dori să rămânem într-un cadru mult mai rezervat. Așteptați comunicatul nostru de presă. Prefer să nu dezvoltăm până la comunicarea oficială, vă rog. Ce să spun… Sper să fie cu totul altfel în viitorul apropiat. Să fie într-un ceas bun!”, a spus Eugen Voicu, conform fanatik.ro.

Eugen Voicu va fi susținut din postura de președinte de Andrei Nicolescu. Cel din urmă a fost investitor la Rapid, dar a plecat din Giulești după ce s-a certat cu actualul patron, Victor Angelescu.

Reclamă

Dinamo s-a vândut

Conform fanatik.ro, Dorin Șerdean a vândut pachetul de 72,27% din acțiunile lui Dinamo, pe care îl deținea prin intermediul firmei Lotus. A bătut palma cu Red&White, care va plăti la schimb 500.000 de euro.

Sursa citată anunță că Red&White va fi sprijinită de alte două socitetăți puternice din punct de vedere financiar, fondul de investiții Certinvest și grupul imobiliar The One. În total, noii investitori ai echipei antrenate de Ovidiu Burcă vor aduce un aport de capital în valoare de șapte milioane de euro, în primă fază.

Ce a spus Șerdean după vânzarea lui Dinamo

Dorin Șerdean nu a oferit detalii despre tranzacția crucială pentru viitorul lui Dinamo, dar a anunțat că urmează vremuri mărețe la formația din Ștefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt supus unui acord de confidențialitate, nu pot să spun decât că Dinamo va avea un mare viitor. Eu, ca dinamovist, sunt cel mai fericit pentru tot ce se întâmplă”, a spus Dorin Șerdean, conform fanatik.ro.

În urma tranacției, Dorin Șerdean nu va mai ocupa nicio funcție la Dinamo. Vlad Iacob va rămâne în postura de administrator special.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și