Închide meniul

Cine este noul patron al lui Dinamo. Prima reacție după ce a cumpărat acțiunile de la Dorin Șerdean: „Să fie într-un ceas bun!”

Alexandru Ivan Publicat: 24 februarie 2023, 18:37

Cine este noul patron al lui Dinamo. Prima reacție după ce a cumpărat acțiunile de la Dorin Șerdean: „Să fie într-un ceas bun!

Noul patronat de la Dinamo a anunțat suma pe care vrea să o investească la echipa roș-albă

Eugen Voicu / Facebook Certinvest

  • Cine este noul patron al lui Dinamo
  • Prima reacție după ce a cumpărat acțiunile de la Dorin Șerdean

Cine este Eugen Voicu, noul patron al lui Dinamo. Omul de afaceri a oferit prima reacție după ce a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean. Acesta speră ca formația din Ștefan cel Mare să revină la zilele de glorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Voicu este fondatorul Certinvest, un fond de investiții care s-a alăturat, alături de grupul imobiliar The One, firmei Red&White, cea care a cumpărat pachetul de 72,27% din acțiunile deținute de Dorin Șerdean la Dinamo, în schimbul sumei de 500.000 de euro.

Cine este Eugen Voicu, noul patron al lui Dinamo

Eugen Voicu a anunțat că noii acționari de la Dinamo vor emite un comunicat în care vor prezenta toate schimbările din cadrul clubului.

Reclamă

„Aș vrea să evităm o abordare de genul ăsta cu patron la Dinamo… În ceea ce privește comunicarea, vom anunța în cadru oficial, nu vrea să dau mai multe detalii. Aș dori să rămânem într-un cadru mult mai rezervat. Așteptați comunicatul nostru de presă. Prefer să nu dezvoltăm până la comunicarea oficială, vă rog. Ce să spun… Sper să fie cu totul altfel în viitorul apropiat. Să fie într-un ceas bun!”, a spus Eugen Voicu, conform fanatik.ro.

Eugen Voicu va fi susținut din postura de președinte de Andrei Nicolescu. Cel din urmă a fost investitor la Rapid, dar a plecat din Giulești după ce s-a certat cu actualul patron, Victor Angelescu.

Reclamă

Dinamo s-a vândut

Conform fanatik.ro, Dorin Șerdean a vândut pachetul de 72,27% din acțiunile lui Dinamo, pe care îl deținea prin intermediul firmei Lotus. A bătut palma cu Red&White, care va plăti la schimb 500.000 de euro.

Sursa citată anunță că Red&White va fi sprijinită de alte două socitetăți puternice din punct de vedere financiar, fondul de investiții Certinvest și grupul imobiliar The One. În total, noii investitori ai echipei antrenate de Ovidiu Burcă vor aduce un aport de capital în valoare de șapte milioane de euro, în primă fază.

Ce a spus Șerdean după vânzarea lui Dinamo

Dorin Șerdean nu a oferit detalii despre tranzacția crucială pentru viitorul lui Dinamo, dar a anunțat că urmează vremuri mărețe la formația din Ștefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt supus unui acord de confidențialitate, nu pot să spun decât că Dinamo va avea un mare viitor. Eu, ca dinamovist, sunt cel mai fericit pentru tot ce se întâmplă”, a spus Dorin Șerdean, conform fanatik.ro.

În urma tranacției, Dorin Șerdean nu va mai ocupa nicio funcție la Dinamo. Vlad Iacob va rămâne în postura de administrator special.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”