Închide meniul

Giedrius Arlauskis a câștigat litigiul cu CFR Cluj! Portarul are de încasat o avere de la Neluțu Varga

Alexandru Ivan Publicat: 24 februarie 2023, 19:15

Reclamă
Giedrius Arlauskis a câștigat litigiul cu CFR Cluj! Portarul are de încasat o avere de la Neluțu Varga

Giedrius Arlauskis a câștigat litigiul cu CFR Cluj

Giedrius Arlauskis, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Giedrius Arlauskis a câștigat litigiul cu CFR Cluj și are de încasat o avere de la patronul Neluțu Varga. Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) a făcut anunțul oficial. CFR s-a ales cu o pagubă uriașă după scandalul cu portarul lituanian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CNSL a emis un comunicat cu privire la litigiul dintre Arlaukis și CFR Cluj prin care anunță victoria obținută de fotbalistul de 35 de ani.

Giedrius Arlauskis a câștigat litigiul cu CFR Cluj

„Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților conform Act Adițional nr. 4/04.02.2023, începând cu data de 22.02.2023. Decizie definitivă”.

Conform gsp.ro, suma pe care Arlauskis o are de încasat de la CFR Cluj după ce litigiul a fost soluționat este de 500.000 de euro.

Arlauskis a jucat ultimul meci pentru CFR Cluj pe 26 august 2021, returul din play-off-ul Europa League, împotriva sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad, pierdut cu 1-2, în Gruia. În tur, echipa antrenată atunci de Marius Șumudică a fost învinsă cu 0-4.

Reclamă

În urma acelei duble-manșe, întreg staff-ul lui Șumudică, cât și președintele Marian Copilu, au fost demiși de Neluțu Varga și înlocuiți cu Cristi Balaj (președinte) și Dan Petrescu (antrenor).

Istoricul scandalului dintre CFR Cluj și Arlauskis

După îndepărtarea lui Marian Copilu, Arlauskis n-a mai vrut să participe la antrenamentele echipei și a prezentat o scutire medicală, ca să nu fie penalizat. În acel moment, lituanianul avea un salariu uluitor pentru România: 55.000 de euro pe lună.

Arlauskis mai avea 30 de luni de contract cu CFR Cluj, pentru care ar fi trebuit să încaseze peste 1,6 milioane de euro. A solicitat despăgubiri pentru faptul că CFR Cluj a vrut să-i rezilieze abuziv contractul.

Reclamă 4 / 0/3

În cele din urmă, a căzut de acord cu Neluțu Varga să plece pentru 500.000 de euro, însă CFR Cluj nu a respectat termenele de plată, iar Arlauskis s-a adresat la CNSL. Decizia a venit la mai bine de un an și jumătate de la acel moment.

Arlauskis a plecat de la Universitatea Craiova în februarie

Universitatea Craiova a anunțat pe 9 februarie plecarea lui Arlauskis. Finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru, a declarat că despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă. Lituanianul nu a avut pretenții financiare la reziliere.

35 de ani are Giedrius Arlauskis. Este cotat la 500.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. Arlauskis are șapte titluri de campion în România.

Giedrius Arlauskis a evoluat timp de trei sezoane şi jumătate pentru CFR Cluj, venind de la Watford în 2017. În trecut, acesta a apărat pentru FCSB, între 2014 şi 2015, alături de care a devenit campion. Totodată, alături de Dan Petrescu, acesta a câştigat titlul cu Unirea Urziceni, în 2009.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și