Închide meniul

Giedrius Arlauskis a câștigat litigiul cu CFR Cluj! Portarul are de încasat o avere de la Neluțu Varga

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 februarie 2023, 19:15

Giedrius Arlauskis a câștigat litigiul cu CFR Cluj! Portarul are de încasat o avere de la Neluțu Varga

Giedrius Arlauskis a câștigat litigiul cu CFR Cluj

Giedrius Arlauskis, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Giedrius Arlauskis a câștigat litigiul cu CFR Cluj și are de încasat o avere de la patronul Neluțu Varga. Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) a făcut anunțul oficial. CFR s-a ales cu o pagubă uriașă după scandalul cu portarul lituanian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CNSL a emis un comunicat cu privire la litigiul dintre Arlaukis și CFR Cluj prin care anunță victoria obținută de fotbalistul de 35 de ani.

Giedrius Arlauskis a câștigat litigiul cu CFR Cluj

„Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților conform Act Adițional nr. 4/04.02.2023, începând cu data de 22.02.2023. Decizie definitivă”.

Conform gsp.ro, suma pe care Arlauskis o are de încasat de la CFR Cluj după ce litigiul a fost soluționat este de 500.000 de euro.

Arlauskis a jucat ultimul meci pentru CFR Cluj pe 26 august 2021, returul din play-off-ul Europa League, împotriva sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad, pierdut cu 1-2, în Gruia. În tur, echipa antrenată atunci de Marius Șumudică a fost învinsă cu 0-4.

Reclamă

În urma acelei duble-manșe, întreg staff-ul lui Șumudică, cât și președintele Marian Copilu, au fost demiși de Neluțu Varga și înlocuiți cu Cristi Balaj (președinte) și Dan Petrescu (antrenor).

Istoricul scandalului dintre CFR Cluj și Arlauskis

După îndepărtarea lui Marian Copilu, Arlauskis n-a mai vrut să participe la antrenamentele echipei și a prezentat o scutire medicală, ca să nu fie penalizat. În acel moment, lituanianul avea un salariu uluitor pentru România: 55.000 de euro pe lună.

Arlauskis mai avea 30 de luni de contract cu CFR Cluj, pentru care ar fi trebuit să încaseze peste 1,6 milioane de euro. A solicitat despăgubiri pentru faptul că CFR Cluj a vrut să-i rezilieze abuziv contractul.

Reclamă 4 / 0/3

În cele din urmă, a căzut de acord cu Neluțu Varga să plece pentru 500.000 de euro, însă CFR Cluj nu a respectat termenele de plată, iar Arlauskis s-a adresat la CNSL. Decizia a venit la mai bine de un an și jumătate de la acel moment.

Arlauskis a plecat de la Universitatea Craiova în februarie

Universitatea Craiova a anunțat pe 9 februarie plecarea lui Arlauskis. Finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru, a declarat că despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă. Lituanianul nu a avut pretenții financiare la reziliere.

35 de ani are Giedrius Arlauskis. Este cotat la 500.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. Arlauskis are șapte titluri de campion în România.

Giedrius Arlauskis a evoluat timp de trei sezoane şi jumătate pentru CFR Cluj, venind de la Watford în 2017. În trecut, acesta a apărat pentru FCSB, între 2014 şi 2015, alături de care a devenit campion. Totodată, alături de Dan Petrescu, acesta a câştigat titlul cu Unirea Urziceni, în 2009.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și