Închide meniul

Marius Şumudică, demis de la CFR Cluj! Neluţu Varga l-a dat afară şi pe preşedintele Marian Copilu. Haos total la campioana României înaintea derby-ului cu FCSB. Dan Petrescu revine în Gruia!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 august 2021, 0:44

Marius Şumudică, demis de la CFR Cluj! Neluţu Varga l-a dat afară şi pe preşedintele Marian Copilu. Haos total la campioana României înaintea derby-ului cu FCSB. Dan Petrescu revine în Gruia!

Marius Şumudică, demis de la CFR Cluj!

Profimediaimages

Neluţu Varga nu a mai rezistat şi a luat decizii drastice imediat după meciul din Gruia. Potrivit prosport.ro, l-a anunţat pe Şumudică să îşi caute echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, demis de la CFR Cluj

Şumudică a rezistat mai puţin de două luni pe banca lui CFR Cluj. Pleacă într-un moment în care ardelenii sunt pe primul loc în Liga 1, cu maximum de puncte după şase etape.

De furia patronului campioanei României nu a scăpat nici măcar preşedintele clubului. Marian Copilu a fost şi el demis după eşecul cu Steaua Roşie, scor 1-2.

În locul lui Marius Şumudică va fi numit Dan Petrescu. „Bursculul” va sta, cel mai probabil, pe banca lui CFR Cluj în derby-ul cu FCSB. El şi anunţase că va reveni la echipa cu care a cucerit patru titluri în Liga 1.

După plecarea mea cred că problemele sunt mari la CFR Cluj. Se vede… (De ce ai plecat?) A fost o problemă internă, ca în România. Când cineva prinde prea multă putere, sunt foarte mulţi oameni geloşi. Nu am mai avut încredere în cineva din club, nu mi-a mai dat încrederea necesară şi am simţit că nu mai e momentul să stau. Trebuie să mai simtă şi alţi antrenori.

Reclamă

Cred că şi-au dat seama că au greşit faţă de mine, cei de acolo, cred! Şi mie mi-a părut puţin rău pentru că mă ataşasem, vă daţi seama. Am stat într-un oraş foarte frumos, am plecat şi cetăţean de onoare de acolo… deci nu am plecat cu mâna goală, ci cu trofee şi cu medalii şi cu amintiri superbe. Oricum, Clujul rămâne una dintre casele mele şi sigur mă voi întoarce acolo!„, a spus Dan Petrescu săptămâna trecută.

Neluţu Varga le-a făcut pe plac suporterilor care i-au cerut demisia lui Şumudică la finalul eşecului cu Steaua Roşie. Şi jucătorii au fost huiduiţi. Şumudică a anunţat că nu i-a auzit pe ultraşii nemulţumiţi.

Nu este problema mea cine este aplaudat şi cine este huiduit. Felicit publicul spectator care a încercat să ne susţină. (Reporter: Un grup al fanilor v-a cerut demisia) Nu am auzit, nu am auzit„, a reacţionat Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică anunţase că nu este dispus să îşi dea demisia

Rămâne de văzut cum va reuşit patronul lui CFR Cluj să îi „rupă” contractul lui Marius Şumudică. Antrenorul a declarat, înaintea returului cu Steaua Roşie, că nu este dispus să plece.

Nu e problema mea, ei ştiu ce au de făcut. Cred că au văzut şi ei meciul. De ce să plec? Am doi ani de contract cu CFR, suntem calificaţi în Conference League.

Nu vreau să acuz pe nimeni, dar nu pot antrena aceste greşeli. Le spun să ridice capul, sunt pe primul loc în Liga 1. Au fost nişte greşeli mari. Aţi văzut ce înseamnă publicul”, a spus Şumudică.

Ioan Andone l-a avertizat pe Marius Şumudică

Ioan Andone a fost dat de două ori afară de la CFR Cluj, după ce a fost confirmat de conducere, şi îl avertizase pe Marius Şumudică.

El nu e sigur de postul lui, cu toate că în campionat au maximum de puncte. Şumudică a venit pe cai foarte mari acolo, sincer după rezultatele pe care le-a avut în Turcia. E dezamăgire mare 4-0 ăsta, una e să pierzi la mare luptă la Steaua Roşie cu 2-1, plus că dacă analizezi bine jocul Stelei cu Tiraspol, trebuia să tragi învăţăminte din jocul ăla, de ce i-a eliminat, cum i-a eliminat Tiraspol. Să pierzi în halul ăsta, fără drept de apel, asta spune multe şi că ceva nu e în regulă la CFR Cluj.

Nu ştiu dacă Şumudică este sigur de postul lui, dar sunt sigur că are un contract ca lumea, cu clauze de reziliere. El şi-a făcut treaba în campionat, în cupele europene n-a reuşit, că ăsta-i cuvântul, n-a reuşit. Şi o să vedem ce se întâmplă pentru că acolo oricând se pot lua decizii mai ales la Cluj, decizii radicale şi rapide”, a spus Ioan Andone, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și