Închide meniul
VIDEO

Ionuț Radu, salvatorul lui Auxerre în victoria 1-0 cu Lorient! Notă uriașă primită de goalkeeper-ul român pentru intervențiile sale

Sebastian Cristian Publicat: 26 februarie 2023, 17:25

Reclamă
Ionuț Radu, salvatorul lui Auxerre în victoria 1-0 cu Lorient! Notă uriașă primită de goalkeeper-ul român pentru intervențiile sale

Ionuț Radu a apărat un penalty în Strasbourg - Auxerre

Ionuț Radu / Profimedia

Ionuț Radu a fost salvatorul lui Auxerre în victoria 1-0 cu Lorient. Goalkeeper-ul român a apărat excelent pe toată durata partidei, dar cea mai importantă intervenție a avut loc în prelungirile meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu a scos fantastic o minge trimisă la colțul scurt și a menținut astfel victoria echipei sale. Portarul român a fost împrumutat în Franța în această iarnă de Inter. În prima parte a sezonului a jucat în Italia, la Cremonese.

Ionuț Radu, salvatorul lui Auxerre în victoria 1-0 cu Lorient! Notă uriașă primită de goalkeeper-ul român pentru intervențiile sale

După mutarea în Hexagon, lui Ionuț Radu îi merge din ce în ce mai bine. După ce în etapa precedentă a fost providențial în duelul cu Lyon, câștigat de Auxerre cu 2-1, românul a fost din nou salvator pentru formația sa.

În ultimul minut al meciului cu Lorient, internaționalul român a avut o intervenție senzațională, păstrând astfel avantajul minim al lui Auxerre. Parada a fost decisivă, iar meciul s-a încheiat cu victoria echipei lui Ionuț Radu, care a mai făcut un pas important pentru evitarea retrogradării. Goalkeeper-ul român a primit nota 7,8 din partea celor de la Sofa Score pentru evoluția sa.

Vezi AICI parada senzațională a lui Ionuț Radu.

Reclamă

Grație acestui succes, Auxerre a urcat pe locul 16 în Ligue 1, cu 21 de puncte. În acest sezon vor retrograda 4 echipe din prima liga franceză. Din sezonul viitor Ligue 1 va mai avea doar 18 echipe în clasament.

Florin Niță, surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru startul preliminariilor EURO 2024! Concurenţă pentru Ionuţ Radu în poarta „tricolorilor”

Florin Niță este surpriza pregătită de Edi Iordănescu la echipa națională, înainte de de startul preliminariilor pentru EURO 2024. Portarul român ar putea fi convocat de selecționerul „tricolorilor” la partidele cu Andorra și Belarus, programate la finalul lunii martie.

Florin Niță a lipsit de la ultimele două acțiune ale echipei naționale, din lunile septembrie și noiembrie, din cauza lipsei de meciuri. La Slavia Praga, portarul român ajunsese a treia variantă, și ca urmare, în acest sezon nu reușise să bifeze niciun minut la trupa din capitala Cehiei.

Reclamă 4 / 0/3

Ca urmare, Niță se pare că va reveni în lotul „tricolorilor”, anunță fanatik.ro. Edi Iordănescu ar urma să îl cheme pentru primele meciuri din preliminariile pentru Campionatul European din 2024, fiind convins de faptul că portarul a început să joace pentru echipa sa de club.

La echipa națională, Florin Niță va avea concurență serioasă, deoarece și Andrei Radu a schimbat echipa în această iarnă, transferându-se la Auxerre, unde a și devenit titular.

Radu a apărat în ultimele meciuri oficiale ale naționalei, cu Finlanda și Bosnia, în timp ce Horațiu Moldovan (Rapid) și Ștefan Târnovanu (FCSB) au debutat între buturile României la partidele amicale cu Slovenia și Moldova, de la finalul anului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și