Închide meniul

Ionuţ Radu, intervenţii cruciale în Auxerre – Lyon 2-1! Ce notă a primit portarul român, în victoria de vis a echipei sale

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 februarie 2023, 9:45

Ionuţ Radu, intervenţii cruciale în Auxerre – Lyon 2-1! Ce notă a primit portarul român, în victoria de vis a echipei sale

Ionuţ Radu a dezvăluit motivul pentru care a pleca din Serie A

Ionuţ Radu, în timpul unui meci la Auxerre/ Profimedia

Ionuţ Radu a fost titular în victoria lui Auxerre cu Lyon, scor 2-1, şi a avut intervenţii cruciale. Portarul român a avut o evoluţie solidă, într-un meci din etapa a 24-a din Ligue 1, şi a închis poarta perfect în a doua parte a reprizei secunde, când oaspeţii s-au aruncat în atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu evoluează la Auxerre din această iarnă, după ce a fost împrumutat de Inter. Portarul român de 25 de ani a evoluat, în prima parte a sezonului, la Cremonese, formaţie de Serie A.

Ionuţ Radu, intervenţii cruciale în Auxerre – Lyon 2-1

Lyon a reuşit să deschidă scorul în minutul 36 prin Dembele, cu o execuţie la care Ionuţ Radu nu a avut nicio şansă.

Ulterior, în repriza secundă, Auxeree a întors rezultatul specatculos, în doar două minute. Mai întâi, Perrin a egalat în minutul 51, iar imediat după, în minutul 53, Jubal a dus echipa de pe penultimul loc din Ligue 1 în avantaj.

După cele două goluri ale celor de la Auxerre, Lyon s-a aruncat în atac pentru a reuşi să egaleze. Ionuţ Radu a avut însă o evoluţie sigură, şi a închis perfect poarta. Pe final, Lukeba a avut o şansă mare de gol, însă portarul român a respins fără emoţii şi a securizat victoria echipei sale.

Reclamă

Auxerre a obţinut trei puncte extrem de importante, ăn ecuţia salvării de la retrogradare. Graţie victoriei cu Lyon, trupa lui Ionuţ Radu a acumulat 18 puncte, fiind la al treilea meci fără înfrângere la rând.

După evoluţia din partida cu Lyon, Ionuţ Radu a primit una dintre cele mai mari note dintre jucătorii lui Auxerre. Portarul echipei naţionale a fost notat cu 6.8, conform celor de la sofascore.ro. Cea mai mare notă a primit-o fundaşul central Jubal, 7,7.

Florin Niță, surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru startul preliminariilor EURO 2024! Concurenţă pentru Ionuţ Radu în poarta „tricolorilor”

Florin Niță este surpriza pregătită de Edi Iordănescu la echipa națională, înainte de de startul preliminariilor pentru EURO 2024. Portarul român ar putea fi convocat de selecționerul „tricolorilor” la partidele cu Andorra și Belarus, programate la finalul lunii martie.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Niță a lipsit de la ultimele două acțiune ale echipei naționale, din lunile septembrie și noiembrie, din cauza lipsei de meciuri. La Slavia Praga, portarul român ajunsese a treia variantă, și ca urmare, în acest sezon nu reușise să bifeze niciun minut la trupa din capitala Cehiei.

Ca urmare, Niță se pare că va reveni în lotul „tricolorilor”, anunță fanatik.ro. Edi Iordănescu ar urma să îl cheme pentru primele meciuri din preliminariile pentru Campionatul European din 2024, fiind convins de faptul că portarul a început să joace pentru echipa sa de club.

La echipa națională, Florin Niță va avea concurență serioasă, deoarece și Andrei Radu a schimbat echipa în această iarnă, transferându-se la Auxerre, unde a și devenit titular.

Radu a apărat în ultimele meciuri oficiale ale naționalei, cu Finlanda și Bosnia, în timp ce Horațiu Moldovan (Rapid) și Ștefan Târnovanu (FCSB) au debutat între buturile României la partidele amicale cu Slovenia și Moldova, de la finalul anului.

Recomandări
  • Ionuţ Radu, titular în Auxerre – Lyon 2-1
  • Ce notă a primit românul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și