Închide meniul
VIDEO

Ionuț Radu, salvatorul lui Auxerre în victoria 1-0 cu Lorient! Notă uriașă primită de goalkeeper-ul român pentru intervențiile sale

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 februarie 2023, 17:25

Ionuț Radu, salvatorul lui Auxerre în victoria 1-0 cu Lorient! Notă uriașă primită de goalkeeper-ul român pentru intervențiile sale

Ionuț Radu a apărat un penalty în Strasbourg - Auxerre

Ionuț Radu / Profimedia

Ionuț Radu a fost salvatorul lui Auxerre în victoria 1-0 cu Lorient. Goalkeeper-ul român a apărat excelent pe toată durata partidei, dar cea mai importantă intervenție a avut loc în prelungirile meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu a scos fantastic o minge trimisă la colțul scurt și a menținut astfel victoria echipei sale. Portarul român a fost împrumutat în Franța în această iarnă de Inter. În prima parte a sezonului a jucat în Italia, la Cremonese.

Ionuț Radu, salvatorul lui Auxerre în victoria 1-0 cu Lorient! Notă uriașă primită de goalkeeper-ul român pentru intervențiile sale

După mutarea în Hexagon, lui Ionuț Radu îi merge din ce în ce mai bine. După ce în etapa precedentă a fost providențial în duelul cu Lyon, câștigat de Auxerre cu 2-1, românul a fost din nou salvator pentru formația sa.

În ultimul minut al meciului cu Lorient, internaționalul român a avut o intervenție senzațională, păstrând astfel avantajul minim al lui Auxerre. Parada a fost decisivă, iar meciul s-a încheiat cu victoria echipei lui Ionuț Radu, care a mai făcut un pas important pentru evitarea retrogradării. Goalkeeper-ul român a primit nota 7,8 din partea celor de la Sofa Score pentru evoluția sa.

Vezi AICI parada senzațională a lui Ionuț Radu.

Reclamă

Grație acestui succes, Auxerre a urcat pe locul 16 în Ligue 1, cu 21 de puncte. În acest sezon vor retrograda 4 echipe din prima liga franceză. Din sezonul viitor Ligue 1 va mai avea doar 18 echipe în clasament.

Florin Niță, surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru startul preliminariilor EURO 2024! Concurenţă pentru Ionuţ Radu în poarta „tricolorilor”

Florin Niță este surpriza pregătită de Edi Iordănescu la echipa națională, înainte de de startul preliminariilor pentru EURO 2024. Portarul român ar putea fi convocat de selecționerul „tricolorilor” la partidele cu Andorra și Belarus, programate la finalul lunii martie.

Florin Niță a lipsit de la ultimele două acțiune ale echipei naționale, din lunile septembrie și noiembrie, din cauza lipsei de meciuri. La Slavia Praga, portarul român ajunsese a treia variantă, și ca urmare, în acest sezon nu reușise să bifeze niciun minut la trupa din capitala Cehiei.

Reclamă 4 / 0/3

Ca urmare, Niță se pare că va reveni în lotul „tricolorilor”, anunță fanatik.ro. Edi Iordănescu ar urma să îl cheme pentru primele meciuri din preliminariile pentru Campionatul European din 2024, fiind convins de faptul că portarul a început să joace pentru echipa sa de club.

La echipa națională, Florin Niță va avea concurență serioasă, deoarece și Andrei Radu a schimbat echipa în această iarnă, transferându-se la Auxerre, unde a și devenit titular.

Radu a apărat în ultimele meciuri oficiale ale naționalei, cu Finlanda și Bosnia, în timp ce Horațiu Moldovan (Rapid) și Ștefan Târnovanu (FCSB) au debutat între buturile României la partidele amicale cu Slovenia și Moldova, de la finalul anului.

Recomandări
  • Ionuț Radu, salvatorul lui Auxerre în victoria 1-0 cu Lorient
  • Notă uriașă primită de goalkeeper-ul român pentru intervențiile sale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și