Închide meniul

Vadim Raţă, savuros după Voluntari – Universitatea Craiova 1-0: „Ne pare rău că nu am fost fair-play, dar trebuie să ne înţeleagă şi ei!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2023, 20:06

Reclamă
Vadim Raţă, savuros după Voluntari – Universitatea Craiova 1-0: „Ne pare rău că nu am fost fair-play, dar trebuie să ne înţeleagă şi ei!

Vadim Raţă a marcat singurul gol al partidei cu Universitatea Craiova

Hepta

Vadim Raţă a marcat singurul gol al partidei FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0 şi a avut un discurs savuros. Acesta a spus ce dialog a avut cu jucătorii Universităţii Craiova în timpul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari a produs surpriza etapei şi reuşit să învingă Universitatea Craiova, prin golul marcat de Vadim Raţă. La finalul partidei, fostul jucător de la FCSB a spus că şi-a cerut scuze şi în timpul meciului pentru lipsa de fair-play.

Vadim Raţă, savuros după Voluntari – Universitatea Craiova 1-0

Astăzi nu îmi găsesc cuvintele, dar pentru că sunt bucuros, nu pentru că sunt supărat. Am schimbat sistemul şi reuşeşesc să ajung şi în careu. Am o statistică mult mai rea decât anul trecut, dar sper să fie un nou început.

Am avut foarte rău startul. Vorbeam cu băieții de la Craiova, și în timpul meciului, și la final, ne pare rău că nu am fost tocmai fair play, sper să ne înțeleagă, aveam nevoie de cele 3 puncte, eram gata să facem orice. Ne pare rău, dar punctele sunt la noi. Ne uitam în clasament și înțelegeam că două victorii ne pot ridica din zona periculoasă, e strâns clasamentul„, a spus Vadim Raţă la digisport.ro, după ce a marcat golul victoriei cu Universitatea Craiova.

FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0. Oltenii lui Eugen Neagoe, răpuși de ilfoveni

FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-0. Oltenii lui Eugen Neagoe au fost răpuși de ilfoveni, în etapa a 27-a din Liga 1. Formația din Bănie a fost învinsă la limită de echipa lui Liviu Ciobotariu, grație golului marcat de Vadim Rață. Moldoveanul a ieșit la rampă în minutul 50, când a profitat de o greșeală comisă în defensiva Universității Craiova.

Reclamă

Vadim Rață a marcat cu o lovitură de cap, după ce Cîmpanu a deviat defectuos în propriul careu. Este primul succes obținut de FC Voluntari după 5 înfrângeri consecutive. Ilfovenii au urcat pe locul 11 în Liga 1. De cealaltă parte, Universitatea Craiova a fost învinsă pentru a 8-a oară în actualul sezon și a ratat șansa de a menține distanța față de primele locuri din clasament.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și