Închide meniul

Nicolae Badea, discurs critic la adresa lui Răzvan Zăvăleanu: „Ionuț Lupescu a avut dreptate! S-a comis o greșeală cu numirea lui!”

Cosmin Olteanu Publicat: 28 februarie 2023, 17:24

Reclamă
Nicolae Badea, discurs critic la adresa lui Răzvan Zăvăleanu: Ionuț Lupescu a avut dreptate! S-a comis o greșeală cu numirea lui!”

Nicolae Badea, discurs critic la adresa lui Răzvan Zăvăleanu

Nicolae Badea / Hepta

Nicolae Badea, discurs critic la adresa lui Răzvan Zăvăleanu! Fostul acționar din „Ștefan cel Mare” consideră că numirea lui Răzvan Zăvăleanu, în funcția de administrator judiciar, a fost o greșeală. În prezent, Dinamo se află pe locul 6 din Liga 2, cu 27 de puncte obținute după 17 meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au devenit noii patroni ai lui Dinamo, după ce au cumpărat acțiunile lui Dorin Șerdean prin intermediul firmei Red & White.

Nicolae Badea, discurs critic la adresa lui Răzvan Zăvăleanu

Nicolae Badea a vorbit în termeni duri despre Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo. Totodată, omul de afaceri l-a criticat pe Iuliu Mureșan, fostul administrator special.

„Lucrurile sunt cunoscute și am fost în fața unei evidente degringolade manageriale care s-a produs în ultimii ani de zile, care a culminat desigur cu marea deziluzie pentru noi toți, cea a retrogradării din prima în liga a doua.

Parcursul în Liga 2 nu a fost cel așteptat. Cred că un declic major, o ruptură majoră raportată la istoria performanțelor și a evoluției lui Dinamo a fost o desemnare nefericită a rolului de administrator special și administrator judiciar în urmă cu doi ani.

Reclamă

(n.r. vă referiți la Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan) Da. Sunt dator să recunosc public că Ionuț Lupescu a avut dreptate când, după opinia lui, s-a comis o greșeală cu numirea lui Mureșan și a lui Zăvăleanu. Eu le-am acordat și încredere și suport financiar, material și logistic doar că ei nu au justificat din păcate.

Sincer să fiu, m-am așteptat mult mai mult de la Zăvăleanu și Mureșan, profesional vorbind, că nu mă refer la multe așteptări. Mă așteptam la mai mult ca expertiză și competență în managementul sportiv, respectiv într-o administrare judiciară a unei societăți aflate în insolvență.

(n.r. Răzvan Zăvăleanu) Este adevărat că a ieșit din sfera strictă a rolului administratorului judiciar. Nu pot să spun că poate nu a fost de intenții bune, dar rezultatele actului de administrare…

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Dezastru, vi se pare un cuvânt prea mare pentru faptul că a retrogradat echipa?) Nu, dacă ne raportăm la forța sentimentelor dinamoviștilor și fidelitatea lor față de culorile «alb-roșu», cuvântul nu este mare, acela de dezastru. Dar, atenție, când vorbesc despre dezastru, aici nu mă refer în niciun caz la actualul administrator special Vlad Iacob, un tânăr cu reale calități.

Nu am interferat cu Răzvan Răzvăleanu de peste un an și ceva de zile. Nu am mai vorbit cu el deloc. Din câte am văzut în presă, dânsul a transmis o altă ofertă de preluare a pachetului majoritar de acțiuni. Așa am văzut în presă și nu a fost dezmințit acest aspect, a fost confirmat și de Dorin Șerdean, că Zăvăleanu a înaintat și a susținut o ofertă din partea APCH”, a declarat Nicolae Badea, pentru fanatik.ro.

Vladimir Cohn, prima reacție despre o posibilă revenire la Dinamo

Vladimir Cohn, fostul acționar al lui Dinamo, susține că nu mai este deloc atașat de trupa din „Ștefan cel Mare”. Ba mai mult, spune că nu va reveni la Dinamo nici dacă va câștiga Liga Campionilor.

„Sunt plecat și nu știu nimic. Am auzit că se încearcă o cumpărare, o nu știu ce… dar nu știu nimic, habar n-am. (n.r. Vă gândiți să reveniți la Dinamo?) Nu, este out of question. Nici dacă câștigă Cupa Campionilor. (n.r. Să înțeleg că v-a ieșit din suflet Dinamo) Departe de tot!”, a declarat Vladimir Cohn, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și