Închide meniul
EXCLUSIV

Vladimir Cohn, prima reacție despre o posibilă revenire la Dinamo: „Nici dacă câștigă Cupa Campionilor!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 27 februarie 2023, 17:55

Vladimir Cohn, prima reacție despre o posibilă revenire la Dinamo: Nici dacă câștigă Cupa Campionilor!”

Vladimir Cohn, prima reacție despre o posibilă revenire la Dinamo

Vladimir Cohn și suporterii lui Dinamo / Hepta

Vladimir Cohn a oferit prima reacție, în exclusivitate, pentru AS.ro, despre o posibilă revenire la Dinamo! Fostul acționar din „Ștefan cel Mare” susține că nu se gândește să investească din nou la formația roș-albă, deși, recent, s-a vehiculat faptul că acesta ar urma să revină în „Groapă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au devenit noii patroni ai lui Dinamo, după ce au cumpărat acțiunile lui Dorin Șerdean prin intermediul firmei Red & White.

Vladimir Cohn, prima reacție despre o posibilă revenire la Dinamo

Vladimir Cohn susține că nu mai este deloc atașat de Dinamo. Ba mai mult, spune că nu va reveni la echipa roș-albă nici dacă va câștiga Liga Campionilor.

„Sunt plecat și nu știu nimic. Am auzit că se încearcă o cumpărare, o nu știu ce… dar nu știu nimic, habar n-am. (n.r. Vă gândiți să reveniți la Dinamo?) Nu, este out of question. Nici dacă câștigă Cupa Campionilor. (n.r. Să înțeleg că v-a ieșit din suflet Dinamo) Departe de tot!”, a declarat Vladimir Cohn, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Eugen Voicu, declarație de dragoste pentru fanii lui Dinamo

Eugen Voicu, unul dintre noii acționari de la Dinamo, a avut numai cuvinte de laudă pentru fanii dinamoviști. Totodată, acesta a spus că a identificat soluții prin care să relanseze clubul bucureștean.

Reclamă

„Vine din dorința de a ajuta brandul Dinamo să se relanseze. Cred că vom avea o abordare cu totul nouă în piață. Am cumpărat la același preț și acțiuni de la suporteri. Suporterii vor încasa banii pe acțiuni și la rândul lor vor vira către club acea sumă. 

Suporterii sunt minunați, suporterii clubului Dinamo sunt probabil cei mai pasionați suporteri pe care îi are o echipă de fotbal în România. Recunosc că am avut această strângere de inimă în a semna și nu a fost o decizie ușoară.

Nu este pe moarte clubul Dinamo și cred că există soluții pentru relansarea lui. Ne dorim să fie aproape de noi orice fostă glorie a clubului. Una dintre reguli este aceea că trebuie să fie o administrare ca a oricărui alt business, pe reguli clare, după competențe”, a declarat Eugen Voicu, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a anunțat condiția pentru care s-ar implica la Dinamo

Cristi Borcea, fostul acționar majoritar de la Dinamo, susține că s-ar implica din noul la formația roș-albă, doar dacă Ionuț Lupescu ar reveni în „Groapă”.

„Am văzut că acum i-au făcut ofertă lui Ionuţ Lupescu. Ar fi cea mai, cea mai… Dacă Ionuţ s-ar gândi să vină la Dinamo, cu siguranţă, unul – eu – aş fi care ar ajuta Dinamo.

Ar fi foarte mulţi dacă Ionuţ ar veni la Dinamo, s-ar strânge mulţi în jurul lui Ionuţ să poată să dea drumul la un proiect. Dar numai cu condiţia să vedem primul buldozer că intră pe Ştefan cel Mare (n.r. referire la reconstrucţia stadionului Dinamo)”, a spus Cristi Borcea, pentru orangesport.ro.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, lotul lui Dinamo este cotat la 2,86 milioane de euro. În prezent, trupa din „Ștefan cel Mare” se află pe locul 6 din Liga 2, cu 27 de puncte obținute.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și