Închide meniul

Nicolae Badea, discurs critic la adresa lui Răzvan Zăvăleanu: „Ionuț Lupescu a avut dreptate! S-a comis o greșeală cu numirea lui!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 februarie 2023, 17:24

Nicolae Badea, discurs critic la adresa lui Răzvan Zăvăleanu: Ionuț Lupescu a avut dreptate! S-a comis o greșeală cu numirea lui!”

Nicolae Badea, discurs critic la adresa lui Răzvan Zăvăleanu

Nicolae Badea / Hepta

Nicolae Badea, discurs critic la adresa lui Răzvan Zăvăleanu! Fostul acționar din „Ștefan cel Mare” consideră că numirea lui Răzvan Zăvăleanu, în funcția de administrator judiciar, a fost o greșeală. În prezent, Dinamo se află pe locul 6 din Liga 2, cu 27 de puncte obținute după 17 meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au devenit noii patroni ai lui Dinamo, după ce au cumpărat acțiunile lui Dorin Șerdean prin intermediul firmei Red & White.

Nicolae Badea, discurs critic la adresa lui Răzvan Zăvăleanu

Nicolae Badea a vorbit în termeni duri despre Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo. Totodată, omul de afaceri l-a criticat pe Iuliu Mureșan, fostul administrator special.

„Lucrurile sunt cunoscute și am fost în fața unei evidente degringolade manageriale care s-a produs în ultimii ani de zile, care a culminat desigur cu marea deziluzie pentru noi toți, cea a retrogradării din prima în liga a doua.

Parcursul în Liga 2 nu a fost cel așteptat. Cred că un declic major, o ruptură majoră raportată la istoria performanțelor și a evoluției lui Dinamo a fost o desemnare nefericită a rolului de administrator special și administrator judiciar în urmă cu doi ani.

Reclamă

(n.r. vă referiți la Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan) Da. Sunt dator să recunosc public că Ionuț Lupescu a avut dreptate când, după opinia lui, s-a comis o greșeală cu numirea lui Mureșan și a lui Zăvăleanu. Eu le-am acordat și încredere și suport financiar, material și logistic doar că ei nu au justificat din păcate.

Sincer să fiu, m-am așteptat mult mai mult de la Zăvăleanu și Mureșan, profesional vorbind, că nu mă refer la multe așteptări. Mă așteptam la mai mult ca expertiză și competență în managementul sportiv, respectiv într-o administrare judiciară a unei societăți aflate în insolvență.

(n.r. Răzvan Zăvăleanu) Este adevărat că a ieșit din sfera strictă a rolului administratorului judiciar. Nu pot să spun că poate nu a fost de intenții bune, dar rezultatele actului de administrare…

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Dezastru, vi se pare un cuvânt prea mare pentru faptul că a retrogradat echipa?) Nu, dacă ne raportăm la forța sentimentelor dinamoviștilor și fidelitatea lor față de culorile «alb-roșu», cuvântul nu este mare, acela de dezastru. Dar, atenție, când vorbesc despre dezastru, aici nu mă refer în niciun caz la actualul administrator special Vlad Iacob, un tânăr cu reale calități.

Nu am interferat cu Răzvan Răzvăleanu de peste un an și ceva de zile. Nu am mai vorbit cu el deloc. Din câte am văzut în presă, dânsul a transmis o altă ofertă de preluare a pachetului majoritar de acțiuni. Așa am văzut în presă și nu a fost dezmințit acest aspect, a fost confirmat și de Dorin Șerdean, că Zăvăleanu a înaintat și a susținut o ofertă din partea APCH”, a declarat Nicolae Badea, pentru fanatik.ro.

Vladimir Cohn, prima reacție despre o posibilă revenire la Dinamo

Vladimir Cohn, fostul acționar al lui Dinamo, susține că nu mai este deloc atașat de trupa din „Ștefan cel Mare”. Ba mai mult, spune că nu va reveni la Dinamo nici dacă va câștiga Liga Campionilor.

„Sunt plecat și nu știu nimic. Am auzit că se încearcă o cumpărare, o nu știu ce… dar nu știu nimic, habar n-am. (n.r. Vă gândiți să reveniți la Dinamo?) Nu, este out of question. Nici dacă câștigă Cupa Campionilor. (n.r. Să înțeleg că v-a ieșit din suflet Dinamo) Departe de tot!”, a declarat Vladimir Cohn, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 2-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Luca Andronache, primul său gol în Liga 1 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și