Închide meniul

Marco Dulca a rupt tăcerea despre despărțirea de Mihaela Buzărnescu: „S-au luat decizii proaste!”

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2023, 13:36

Reclamă
Marco Dulca a rupt tăcerea despre despărțirea de Mihaela Buzărnescu: „S-au luat decizii proaste!

Mihaela Buzărnescu ar fi fost abuzată de Marco Dulca

Mihaela Buzărnescu, alături de Marco Dulca/ Sursa foto: Instagram miki.buzarnescu

Marco Dulca a vorbit despre despărțirea de Mihaela Buzărnescu. Mijlocașul celor de la Chindia a dezvăluit că a fost șocat de acuzațiile aduse de jucătoarea de tenis. Dulca vrea să uite cât mai repede relația cu Buzărnescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu prea am ieșit să vorbesc despre acest subiect și nici nu-mi face plăcere. S-au luat niște decizii proaste, s-a pus punct și aia a fost. Tot ce a apărut, a apărut la o lună după despărțire. Fiecare cu deciziile lui, fiecare face cum crede.

Marco Dulca a vorbit despre despărțirea de Mihaela Buzărnescu

Ai sta cu cineva dacă e așa rău, 6 luni, un an? Te întreb! Am fost șocat, am rămas mască. Nu mă așteptam, știam că am terminat relația ok, fără certuri. Eram acasă la un prieten, mâncam și-mi suna telefonul încontinuu.

Am răspuns: ‘Bună, sunt X, ce ai de spus despre ce a apărut?’ I-am spus că ne auzim după ce mănânc. Am închis telefonul, i-am spus și lui, n-am mai mâncat liniștit. După ce am terminat, m-am dus în living, am pornit telefonul și… Am văzut tot ce era de văzut, am fost șocat, cinci minute m-am uitat în gol, nu știam de unde până unde a apărut acest lucru. Nu (n.r.- dacă a mai vorbit cu Mihaela Buzărnescu), pentru că nu am vrut să mai apară nimic.

Mama mea era supărată, plângea, era nervoasă, sunt chestii care afectează familia. Fiecare avea alte obiective, ea avea o vârstă, își dorea familie, căsătorie, eu îmi doream carieră, dar eu am lăsat lucrurile să meargă de la sine. Am trecut peste, ce pot să mai schimb acum?

Reclamă

De asta nici nu am vrut să mai iau legătura cu ea. Deloc nu am mai vorbit pentru că știam că dacă încercam, apăreau alte chestii și nu era ok pentru mine. Am avut foarte mult de învățat. Momentan, sunt singur”, a spus Marco Dulca, într-un podcast.

Mihaela Buzărnescu, apariție provocatoare în lenjerie intimă: „M-a prins cura de detox!”

Buzărnescu a lăsat inhibițiile deoparte și a publicat pe rețelele sociale o fotografie provocatoare. „Miki” s-a pozat în fața oglinzii, în lenjerie intimă, și a transmis un mesaj.

Mihaela Buzărnescu le-a spus urmăritorilor că urmează o cură de detoxifiere, iar rezultatele se văd cu ochiul liber.

Reclamă 4 / 0/3

„Cura de detox m-a prins așa… iubire de sine și grijă de sine. Asta înseamnă să ai succes în viață. Cu toții ar trebui să încercați”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe contul de Instagram.

Poza postată de „Miki” a generat un „val” uriaș de comentarii din partea urmăritorilor. Jucătoarea de tenis a fost asaltată cu laude și mesaje de admirație de către fanii săi din mediul online.

„Atât de sexy!”, „Munca grea și-a spus cuvântul! Frumoasă!”, „Superbă!”, „Ești fantastică” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Mihaela Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu n-a mai jucat tenis din august 2022. 10 victorii și 14 înfrângeri a înregistrat „Miki” anul trecut. Sportiva de 34 de ani a ajuns în turul 2 la Wimbledon, în sezonul precedent.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins 8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” 0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
Vezi toate știrile
Citește și