Închide meniul

Marco Dulca a rupt tăcerea despre despărțirea de Mihaela Buzărnescu: „S-au luat decizii proaste!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2023, 13:36

Marco Dulca a rupt tăcerea despre despărțirea de Mihaela Buzărnescu: „S-au luat decizii proaste!

Mihaela Buzărnescu ar fi fost abuzată de Marco Dulca

Mihaela Buzărnescu, alături de Marco Dulca/ Sursa foto: Instagram miki.buzarnescu

Marco Dulca a vorbit despre despărțirea de Mihaela Buzărnescu. Mijlocașul celor de la Chindia a dezvăluit că a fost șocat de acuzațiile aduse de jucătoarea de tenis. Dulca vrea să uite cât mai repede relația cu Buzărnescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu prea am ieșit să vorbesc despre acest subiect și nici nu-mi face plăcere. S-au luat niște decizii proaste, s-a pus punct și aia a fost. Tot ce a apărut, a apărut la o lună după despărțire. Fiecare cu deciziile lui, fiecare face cum crede.

Marco Dulca a vorbit despre despărțirea de Mihaela Buzărnescu

Ai sta cu cineva dacă e așa rău, 6 luni, un an? Te întreb! Am fost șocat, am rămas mască. Nu mă așteptam, știam că am terminat relația ok, fără certuri. Eram acasă la un prieten, mâncam și-mi suna telefonul încontinuu.

Am răspuns: ‘Bună, sunt X, ce ai de spus despre ce a apărut?’ I-am spus că ne auzim după ce mănânc. Am închis telefonul, i-am spus și lui, n-am mai mâncat liniștit. După ce am terminat, m-am dus în living, am pornit telefonul și… Am văzut tot ce era de văzut, am fost șocat, cinci minute m-am uitat în gol, nu știam de unde până unde a apărut acest lucru. Nu (n.r.- dacă a mai vorbit cu Mihaela Buzărnescu), pentru că nu am vrut să mai apară nimic.

Mama mea era supărată, plângea, era nervoasă, sunt chestii care afectează familia. Fiecare avea alte obiective, ea avea o vârstă, își dorea familie, căsătorie, eu îmi doream carieră, dar eu am lăsat lucrurile să meargă de la sine. Am trecut peste, ce pot să mai schimb acum?

Reclamă

De asta nici nu am vrut să mai iau legătura cu ea. Deloc nu am mai vorbit pentru că știam că dacă încercam, apăreau alte chestii și nu era ok pentru mine. Am avut foarte mult de învățat. Momentan, sunt singur”, a spus Marco Dulca, într-un podcast.

Mihaela Buzărnescu, apariție provocatoare în lenjerie intimă: „M-a prins cura de detox!”

Buzărnescu a lăsat inhibițiile deoparte și a publicat pe rețelele sociale o fotografie provocatoare. „Miki” s-a pozat în fața oglinzii, în lenjerie intimă, și a transmis un mesaj.

Mihaela Buzărnescu le-a spus urmăritorilor că urmează o cură de detoxifiere, iar rezultatele se văd cu ochiul liber.

Reclamă 4 / 0/3

„Cura de detox m-a prins așa… iubire de sine și grijă de sine. Asta înseamnă să ai succes în viață. Cu toții ar trebui să încercați”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe contul de Instagram.

Poza postată de „Miki” a generat un „val” uriaș de comentarii din partea urmăritorilor. Jucătoarea de tenis a fost asaltată cu laude și mesaje de admirație de către fanii săi din mediul online.

„Atât de sexy!”, „Munca grea și-a spus cuvântul! Frumoasă!”, „Superbă!”, „Ești fantastică” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Mihaela Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu n-a mai jucat tenis din august 2022. 10 victorii și 14 înfrângeri a înregistrat „Miki” anul trecut. Sportiva de 34 de ani a ajuns în turul 2 la Wimbledon, în sezonul precedent.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și