Închide meniul
Foto

Mihaela Buzărnescu, apariție provocatoare în lenjerie intimă: „M-a prins cura de detox!”. Jucătoarea și-a înnebunit urmăritorii: „Atât de sexy!”

De Antena Sport
Publicat: 24 februarie 2023, 10:46
Actualizat: 24 februarie 2023, 12:22

Mihaela Buzărnescu a avut o apariție provocatoare în lenjerie intimă. Jucătoarea aflată pe locul 412 în clasamentul WTA se relaxează în timpul liber… și face furori în mediul online. „Miki” și-a înnebunit urmăritorii cu ultima postare de pe contul de Instagram. Sportiva de 34 de ani s-a fotografiat numai în lenjerie intimă și a postat fotografia pe rețelele sociale.

Reclamă
Mihaela Buzărnescu apariție provocatoare în lenjerie intimă

Mihaela Buzărnescu s-a pozat în lenjerie intimă

Mihaela Buzărnescu s-a pozat în lenjerie intimă / Instagram

Mihaela Buzărnescu, femeia umilită în urmă cu 4 ani de Ion Țiriac, se menține într-o formă fizică de invidiat. Iar asta se poate vedea doar din ultima imagine postată.

Reclamă

Mihaela Buzărnescu, apariție provocatoare în lenjerie intimă: „M-a prins cura de detox!”

Buzărnescu a lăsat inhibițiile deoparte și a publicat pe rețelele sociale o fotografie provocatoare. „Miki” s-a pozat în fața oglinzii, în lenjerie intimă, și a transmis un mesaj.

Reclamă

Mihaela Buzărnescu le-a spus urmăritorilor că urmează o cură de detoxifiere, iar rezultatele se văd cu ochiul liber.

„Cura de detox m-a prins așa… iubire de sine și grijă de sine. Asta înseamnă să ai succes în viață. Cu toții ar trebui să încercați”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Mihaela Buzarnescu (@miki.buzarnescu)

Poza postată de „Miki” a generat un „val” uriaș de comentarii din partea urmăritorilor. Jucătoarea de tenis a fost asaltată cu laude și mesaje de admirație de către fanii săi din mediul online.

„Atât de sexy!”, „Munca grea și-a spus cuvântul! Frumoasă!”, „Superbă!”, „Ești fantastică” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Mihaela Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu n-a mai jucat tenis din august 2022. 10 victorii și 14 înfrângeri a înregistrat „Miki” anul trecut. Sportiva de 34 de ani a ajuns în turul 2 la Wimbledon, în sezonul precedent.

Ce a spus Mihaela Buzărnescu despre momentul în care Ion Ţiriac i-a pronunţat greşit numele

În 2019, Ion Ţiriac a vorbit despre trofeul câştigat de Simona Halep la Wimbledon. Atunci, Simo a pierdut un singur set, în faţa Mihaelei Buzărnescu, meci din turul 2 la care Ţiriac a fost prezent. Fostul preşedinte FRT a numit-o „Buzărescu” şi „Buzunărescu”.

„Sunt mai bucuros decât toată România la un loc pentru cadoul pe care Simona Halep ni l-a făcut. Mă refer la Wimbledon. Dar au fost sincope și acolo.

Halep, care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului…și am văzut asta în turul 2 cu Buzărescu … cu Buzunărescu … pentru că am fost acolo. Au jucat amândouă mediocru!”, spunea atunci Ţiriac, pentru sursa citată mai sus.

Dacă la momentul respectiv, Miki dezvăluia că Ţiriac îi cunoştea cu siguranţă numele, recent ea a venit cu noi declaraţii legate de episodul în care a fost ironizată de fostul jucător de tenis.

„Eu m-am întâlnit foarte puțin cu el și în trecut, nu prea ne-am intersectat, cred că l-am văzut la Wimbledon, în 2019, când am și jucat împotriva Simonei în turul 2.

Cu acel comentariu, eu am lăsat-o așa cum a fost. Dacă n-a știut să-mi să rostească numele, asta este, nu vreau să mă bag în discuții. Sper doar că dânsul a apreciat munca mea și rezultatele mele, cu susținerea puțină pe care am avut-o în cariera sportivă. Indiferent că știe cum mă cheamă sau nu.

Poate după ce mă las de tenis o să ne întâlnim personal și o să schimbăm câteva vorbe așa, friendly”, a spus Miki Buzărnescu, citată de gsp.ro.

 

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea