Închide meniul

Adrian Mititelu, prima reacție după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei: „L-am văzut cum se comporta la antrenamente!”

Sebastian Cristian Publicat: 3 martie 2023, 23:37

Reclamă
Adrian Mititelu, prima reacție după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei: L-am văzut cum se comporta la antrenamente!”

Adrian Mititelu, prima reacție după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei

Adrian Mititelu / Hepta

Adrian Mititelu a oferit prima reacție după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei. Patronul de la FC U Craiova 1948 a declarat că a avut mereu încredere în atacantul italian, mai ales după ce l-a văzut cum se pregătea la antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno se află pe lista lărgită a stranierilor lui Roberto Mancini, însă șansele sale de a fi în lot pentru meciurile din preliminarii sunt destul de mici, dată fiind concurența de la naționala Italiei.

Adrian Mititelu, prima reacție după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei: „L-am văzut cum se comporta la antrenamente!”

„M-am bucurat foarte mult. Înţeleg că este lotul lărgit, dar tot este foarte bine pentru el. Eu zic că mai devreme sau mai târziu el va ajunge acolo. (n.r. despre faptul că ar fi putut primi mai mulţi bani pentru Compagno) Nu mă gândesc la asta. Pentru mine banii aceia m-au ajutat foarte mult.

O sumă pe care o iei la momentul potrivit face foarte mult. Aici nu mai e vorba de bani, e bucuria pe care aş avea-o eu dacă el ar juca un meci pentru naţionala Italiei. Cei mai mulţi dintre colaboratorii mei mi-au spus că nu e Compagno de Craiova. Şi am zis că nu! Eu l-am văzut şi am avut încredere în el. L-am văzut cum se comporta la antrenamente.

Eu am sperat când i-am cerut lui Becali 1,5 milioane de euro că o să mă refuze. Eu zic că în vară poate fi transferat pentru 4-6 milioane de euro, nu ar fi o surpriză. Eu, care am susţinut fotbaliştii românii, aş cauta mai degrabă tinere talente în ţările europene pentru că acolo jucătorii sunt mai sănătoşi din punct de vedere mental şi chiar fizic”, a spus Mititelu, potrivit Prima Sport.

Reclamă

Mihai Stoica anunță că Andrea Compagno a fost convocat pe lista preliminară a naționalei Italiei

Mihai Stoica anunță că Andrea Compagno a fost convocat pe lista preliminară a naționalei Italiei. MM susține că atacantul lui FCSB se află printre jucătorii chemați de Roberto Mancini pentru duelurile cu Anglia și Malta, din debutul preliminariilor EURO 2024.

MM Stoica a spus că FCSB a fost informat prin email cu privire la convocarea lui Andrea Compagno la naționala Italiei.

„Mi se întâmplă rar să mă emoținez, noroc că am scris ce vreau să zic. Avem un jucător la naționala campioană europeană en-titre, Compagno la naționala Italiei. Andrea are o sârguință cum rar am văzut.

Reclamă 4 / 0/3

M-a sunat Argăseală și mi-a zis: «Te-ai uitat pe mail? Compagno a fost convcat la națională». Am zis, mă ia la mișto. Prima dată m-am gândit la care națională, că el nu e român. Nu am avut niciun jucător convocat la o națională de nivelul ăsta”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și