Închide meniul

Adrian Mititelu, prima reacție după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei: „L-am văzut cum se comporta la antrenamente!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 3 martie 2023, 23:37

Adrian Mititelu, prima reacție după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei: L-am văzut cum se comporta la antrenamente!”

Adrian Mititelu, prima reacție după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei

Adrian Mititelu / Hepta

Adrian Mititelu a oferit prima reacție după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei. Patronul de la FC U Craiova 1948 a declarat că a avut mereu încredere în atacantul italian, mai ales după ce l-a văzut cum se pregătea la antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno se află pe lista lărgită a stranierilor lui Roberto Mancini, însă șansele sale de a fi în lot pentru meciurile din preliminarii sunt destul de mici, dată fiind concurența de la naționala Italiei.

Adrian Mititelu, prima reacție după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei: „L-am văzut cum se comporta la antrenamente!”

„M-am bucurat foarte mult. Înţeleg că este lotul lărgit, dar tot este foarte bine pentru el. Eu zic că mai devreme sau mai târziu el va ajunge acolo. (n.r. despre faptul că ar fi putut primi mai mulţi bani pentru Compagno) Nu mă gândesc la asta. Pentru mine banii aceia m-au ajutat foarte mult.

O sumă pe care o iei la momentul potrivit face foarte mult. Aici nu mai e vorba de bani, e bucuria pe care aş avea-o eu dacă el ar juca un meci pentru naţionala Italiei. Cei mai mulţi dintre colaboratorii mei mi-au spus că nu e Compagno de Craiova. Şi am zis că nu! Eu l-am văzut şi am avut încredere în el. L-am văzut cum se comporta la antrenamente.

Eu am sperat când i-am cerut lui Becali 1,5 milioane de euro că o să mă refuze. Eu zic că în vară poate fi transferat pentru 4-6 milioane de euro, nu ar fi o surpriză. Eu, care am susţinut fotbaliştii românii, aş cauta mai degrabă tinere talente în ţările europene pentru că acolo jucătorii sunt mai sănătoşi din punct de vedere mental şi chiar fizic”, a spus Mititelu, potrivit Prima Sport.

Reclamă

Mihai Stoica anunță că Andrea Compagno a fost convocat pe lista preliminară a naționalei Italiei

Mihai Stoica anunță că Andrea Compagno a fost convocat pe lista preliminară a naționalei Italiei. MM susține că atacantul lui FCSB se află printre jucătorii chemați de Roberto Mancini pentru duelurile cu Anglia și Malta, din debutul preliminariilor EURO 2024.

MM Stoica a spus că FCSB a fost informat prin email cu privire la convocarea lui Andrea Compagno la naționala Italiei.

„Mi se întâmplă rar să mă emoținez, noroc că am scris ce vreau să zic. Avem un jucător la naționala campioană europeană en-titre, Compagno la naționala Italiei. Andrea are o sârguință cum rar am văzut.

Reclamă 4 / 0/3

M-a sunat Argăseală și mi-a zis: «Te-ai uitat pe mail? Compagno a fost convcat la națională». Am zis, mă ia la mișto. Prima dată m-am gândit la care națională, că el nu e român. Nu am avut niciun jucător convocat la o națională de nivelul ăsta”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
  • Adrian Mititelu, prima reacție după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei
  • „L-am văzut cum se comporta la antrenamente!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și