Închide meniul

Leo Strizu a dezvăluit cine i-a făcut schimbările, la ultimul meci pe banca celor de la FCSB: „El mi le-a comunicat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 martie 2023, 23:35

Reclamă
Leo Strizu a dezvăluit cine i-a făcut schimbările, la ultimul meci pe banca celor de la FCSB: „El mi le-a comunicat!

Leo Strizu a dezvăluit cine i-a făcut schimbările la ultimul meci pe banca celor de la FCSB

Leo Strizu, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Leo Strizu a dezvăluit cine „i-a făcut schimbările”, la ultimul meci pe banca celor de la FCSB. Fostul antrenor principal din „acte” de la FCSB a spus că Mihai Pintilii a luat deciziile cu privire la schimbări în partida cu Petrolul, scor 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu mai spune că Mihai Pintilii a demonstrat deja că nu este un antrenor slab şi că va avea un viitor strălucit în antrenorat.

Leo Strizu a dezvăluit cine i-a făcut schimbările

Nu cred că aş putea să vorbesc eu cum trăieşte Pintilii. Îl apreciez, este la început de drum,. estre preocupat de această meserie. A plecat foarte bine pe acest drum. Nu aş vrea să merg spre alte comentarii. Pintilii a fost un jucător foarte bun. A demonstrat că nu este un antrenor slab. La mine, când e da, e da. Când e nu, e nu. Nu este echipa lui Gigi? Acum intrăm în altele. Acum intrăm în altele. Vă daţi seama că le-a comunicat Pintilii din tribuna oficială„, a spus Leo Strizu la digisport.ro.

Gigi Becali a spus tot după demisia lui Leo Strizu de la FCSB

Gigi Becali a spus tot după demisia lui Leo Strizu de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că fostul antrenor din acte avea un salariu de 2000 de euro pe lună, dar și că nu Mihai Stoica l-ar fi lucrat pe tehnician.

„Uite care-i treaba. El, Strizu, m-a rugat Teia să-l angajez, că e finul lui, să-i dau un salariu și lui. Am zis bine, îl angajez și îi dau 2.000 de euro. Nu Meme e șulfă. Vă zic cum e, ca să nu se mai spună că e nu știu cum.

Reclamă

El, pentru că era la Academie, pentru că avea licența, să se ducă la echipa mare. Va antrena Pintilii și el să fie antrenorul, cum făceau ceilalți de opt ani. Când făceau ei, era în regulă, dacă a făcut Becali, nu a mai fost. S-a întâmplat ce s-a întâmplat.

M-a întrebat Meme ‘Băi, ce fac?’ I-am zis că el e acolo să ajute. El era acolo să țină locul de licență. El s-a supărat că, vezi Doamne, îl lucrează Meme. Eu am vrut să fac un bine și uite ce iese dacă faci un bine. El a vrut să lovească în mine, dar, când nu poți să lovești un leu, lovești un câine. Meme nu face altceva decât să execute ordinele.”, a declarat Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Adrian Porumboiu, declarație devastatoare după ce Leo Strizu a plecat de la FCSB

Adrian Porumboiu a avut o declarație devastatoare după ce Leo Strizu a plecat de la FCSB. Formația bucureșteană a învins-o pe Petrolul, scor 4-1, în etapa a 28-a a Ligii 1. În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 54 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

„Oricum, el era într-o postură… aducea cu un personaj din Ion Neculce, un om necăjit. Era într-o situație jenantă. A fost și el ceva fotbalist, nu poți să spui că venea de la grădina de zarzavat. A fost un fotbalist bunicel, chiar l-am antrenat.

A ieșit un om necăjit… să vedem acum cine va intra în rolul acesta atât de ingrat. Într-adevăr, și eu cred că FCSB este continuatoarea Stelei. Dar nu mai e continuatoarea Stelei, când vorbim despre ce antrenori avea Steaua: Halagian, Ienei, Iordănescu, Țiți Dumitriu. Acum, când îi vezi pe jalnicii ăștia care sunt puși acolo exact ca niște paznici de la grădina de zarvat… Dacă ei acceptă treaba asta…

Bine că Gigi (n.r. Becali) nu conduce vreun spital de neurologie, că s-ar putea să-i pună să facă și operații pe creier. Vă spun sincer, eu am compasiune pentru Strizu. Cum stătea el pe bancă… nu era locul potrivit. Se uita în stânga, se uita în dreapta, dar la meciuri nu avea niciun cuvânt de spus. E păcat! Dar e treaba lor”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și