Închide meniul

Leo Strizu a dezvăluit cine i-a făcut schimbările, la ultimul meci pe banca celor de la FCSB: „El mi le-a comunicat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 martie 2023, 23:35

Leo Strizu a dezvăluit cine i-a făcut schimbările, la ultimul meci pe banca celor de la FCSB: „El mi le-a comunicat!

Leo Strizu a dezvăluit cine i-a făcut schimbările la ultimul meci pe banca celor de la FCSB

Leo Strizu, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Leo Strizu a dezvăluit cine „i-a făcut schimbările”, la ultimul meci pe banca celor de la FCSB. Fostul antrenor principal din „acte” de la FCSB a spus că Mihai Pintilii a luat deciziile cu privire la schimbări în partida cu Petrolul, scor 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu mai spune că Mihai Pintilii a demonstrat deja că nu este un antrenor slab şi că va avea un viitor strălucit în antrenorat.

Leo Strizu a dezvăluit cine i-a făcut schimbările

Nu cred că aş putea să vorbesc eu cum trăieşte Pintilii. Îl apreciez, este la început de drum,. estre preocupat de această meserie. A plecat foarte bine pe acest drum. Nu aş vrea să merg spre alte comentarii. Pintilii a fost un jucător foarte bun. A demonstrat că nu este un antrenor slab. La mine, când e da, e da. Când e nu, e nu. Nu este echipa lui Gigi? Acum intrăm în altele. Acum intrăm în altele. Vă daţi seama că le-a comunicat Pintilii din tribuna oficială„, a spus Leo Strizu la digisport.ro.

Gigi Becali a spus tot după demisia lui Leo Strizu de la FCSB

Gigi Becali a spus tot după demisia lui Leo Strizu de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că fostul antrenor din acte avea un salariu de 2000 de euro pe lună, dar și că nu Mihai Stoica l-ar fi lucrat pe tehnician.

„Uite care-i treaba. El, Strizu, m-a rugat Teia să-l angajez, că e finul lui, să-i dau un salariu și lui. Am zis bine, îl angajez și îi dau 2.000 de euro. Nu Meme e șulfă. Vă zic cum e, ca să nu se mai spună că e nu știu cum.

Reclamă

El, pentru că era la Academie, pentru că avea licența, să se ducă la echipa mare. Va antrena Pintilii și el să fie antrenorul, cum făceau ceilalți de opt ani. Când făceau ei, era în regulă, dacă a făcut Becali, nu a mai fost. S-a întâmplat ce s-a întâmplat.

M-a întrebat Meme ‘Băi, ce fac?’ I-am zis că el e acolo să ajute. El era acolo să țină locul de licență. El s-a supărat că, vezi Doamne, îl lucrează Meme. Eu am vrut să fac un bine și uite ce iese dacă faci un bine. El a vrut să lovească în mine, dar, când nu poți să lovești un leu, lovești un câine. Meme nu face altceva decât să execute ordinele.”, a declarat Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Adrian Porumboiu, declarație devastatoare după ce Leo Strizu a plecat de la FCSB

Adrian Porumboiu a avut o declarație devastatoare după ce Leo Strizu a plecat de la FCSB. Formația bucureșteană a învins-o pe Petrolul, scor 4-1, în etapa a 28-a a Ligii 1. În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 54 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

„Oricum, el era într-o postură… aducea cu un personaj din Ion Neculce, un om necăjit. Era într-o situație jenantă. A fost și el ceva fotbalist, nu poți să spui că venea de la grădina de zarzavat. A fost un fotbalist bunicel, chiar l-am antrenat.

A ieșit un om necăjit… să vedem acum cine va intra în rolul acesta atât de ingrat. Într-adevăr, și eu cred că FCSB este continuatoarea Stelei. Dar nu mai e continuatoarea Stelei, când vorbim despre ce antrenori avea Steaua: Halagian, Ienei, Iordănescu, Țiți Dumitriu. Acum, când îi vezi pe jalnicii ăștia care sunt puși acolo exact ca niște paznici de la grădina de zarvat… Dacă ei acceptă treaba asta…

Bine că Gigi (n.r. Becali) nu conduce vreun spital de neurologie, că s-ar putea să-i pună să facă și operații pe creier. Vă spun sincer, eu am compasiune pentru Strizu. Cum stătea el pe bancă… nu era locul potrivit. Se uita în stânga, se uita în dreapta, dar la meciuri nu avea niciun cuvânt de spus. E păcat! Dar e treaba lor”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și