Închide meniul

Gigi Becali a spus tot după demisia lui Leo Strizu de la FCSB! ”M-a rugat Teia să-l angajez. Nu Meme e șulfă”. Cât câștiga Strizu pe lună

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2023, 15:50

Gigi Becali a spus tot după demisia lui Leo Strizu de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că fostul antrenor din acte avea un salariu de 2000 de euro pe lună, dar și că nu Mihai Stoica l-ar fi lucrat pe tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Strizu a surprins pe toată lumea după meciul cu Petrolul, când a decis să își anunțe demisia de la FCSB. Vicecampioana are acum 30 de zile la dispoziție pentru a găsi un alt antrenor cu licență PRO.

Gigi Becali a spus tot după demisia lui Leo Strizu de la FCSB

„Uite care-i treaba. El, Strizu, m-a rugat Teia să-l angajez, că e finul lui, să-i dau un salariu și lui. Am zis bine, îl angajez și îi dau 2.000 de euro. Nu Meme e șulfă. Vă zic cum e, ca să nu se mai spună că e nu știu cum.

El, pentru că era la Academie, pentru că avea licența, să se ducă la echipa mare. Va antrena Pintilii și el să fie antrenorul, cum făceau ceilalți de opt ani. Când făceau ei, era în regulă, dacă a făcut Becali, nu a mai fost. S-a întâmplat ce s-a întâmplat.

M-a întrebat Meme ‘Băi, ce fac?’ I-am zis că el e acolo să ajute. El era acolo să țină locul de licență. El s-a supărat că, vezi Doamne, îl lucrează Meme. Eu am vrut să fac un bine și uite ce iese dacă faci un bine. El a vrut să lovească în mine, dar, când nu poți să lovești un leu, lovești un câine. Meme nu face altceva decât să execute ordinele.”, a declarat Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Leo Strizu

Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Leo Strizu, antrenorul cu licenţă PRO care a demisionat de la FCSB după victoria cu Petrolul. Patrolul roş-albaştrilor este pe punctul de a numi un tehnician la care nu se gândea nimeni. Este o variantă total surprinzătoare luată în calcul de latifundiarul din Pipera.

Alesul lui Gigi Becali ar fi Corneliu Ionescu, care i-a fost secund lui Leo Strizu la FCSB 2. Acesta are licenţă PRO şi este pe placul patronului. Informaţia a fost oferită de fanatik.ro.

Sursa citată anunţă că, în proporţie de 90%, cele două părţi s-au înţeles. Corneliu Ionescu, zis „Bulgaru”, a fost jucător la Rocar şi la Sportul Studenţesc. A fost chiar antrenorul secund al lui Leo Strizu în perioada în care o pregătea pe echipa a doua a clubului. Gigi Becali ar fi acceptat această variantă, mai ales că Ionescu ar accepta să primească indicaţii de la Mihai Pintilii.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu, declarație devastatoare după ce Leo Strizu a plecat de la FCSB

Adrian Porumboiu a avut o declarație devastatoare după ce Leo Strizu a plecat de la FCSB. Formația bucureșteană a învins-o pe Petrolul, scor 4-1, în etapa a 28-a a Ligii 1. În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 54 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

„Oricum, el era într-o postură… aducea cu un personaj din Ion Neculce, un om necăjit. Era într-o situație jenantă. A fost și el ceva fotbalist, nu poți să spui că venea de la grădina de zarzavat. A fost un fotbalist bunicel, chiar l-am antrenat.

A ieșit un om necăjit… să vedem acum cine va intra în rolul acesta atât de ingrat. Într-adevăr, și eu cred că FCSB este continuatoarea Stelei. Dar nu mai e continuatoarea Stelei, când vorbim despre ce antrenori avea Steaua: Halagian, Ienei, Iordănescu, Țiți Dumitriu. Acum, când îi vezi pe jalnicii ăștia care sunt puși acolo exact ca niște paznici de la grădina de zarvat… Dacă ei acceptă treaba asta…

Bine că Gigi (n.r. Becali) nu conduce vreun spital de neurologie, că s-ar putea să-i pună să facă și operații pe creier. Vă spun sincer, eu am compasiune pentru Strizu. Cum stătea el pe bancă… nu era locul potrivit. Se uita în stânga, se uita în dreapta, dar la meciuri nu avea niciun cuvânt de spus. E păcat! Dar e treaba lor”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și