Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu, marcată de divorţul Anamariei Prodan. Decizie drastică luată după despărţirea de iubit

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 martie 2023, 11:21

Sarah Dumitrescu, marcată de divorţul Anamariei Prodan. Decizie drastică luată după despărţirea de iubit

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a făcut sora să exclame

Sarah Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Sarah Dumitrescu este marcată de divorţul Anamariei Prodan. Fiica cea mică a agentului de jucători anunţă că şi ea tocmai a trecut printr-o despărţire. Aşa a ajuns să ia o decizie drastică. Baschetbalista în vârstă de 23 de ani şi-a făcut planul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. În 2022 a suferit o accidentare gravă şi a avut nevoie de o operaţie. Nici în familie nu a avut parte de linişte şi a fost dată peste cap de scandalul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Au fost probleme cu repetiţie. Şi tatăl ei, fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, s-a despărţit de Anamaria Prodan.

Sarah Dumitrescu este marcată de divorţul Anamariei Prodan

Tânăra sportivă este hotărâtă acum să îşi îndrepte toată atenţia spre carieră şi să revină cât mai repede la echipa de club. A luat decizia drastică să nu îşi mai dorească, pentru moment, o relaţie.

A fost o dezamăgire foarte mare (n.r. Laurenţiu Reghecampf). (Reporter: După acest divorţ, ţi-ai propus să fii mai atentă cu băieţii?) Da, chiar da! Eu n-am înţeles niciodată prin ce a trecut mama, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut toată dinamica, o să fiu mult mai atentă la cel pe care îl aleg. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea.

Nu (n.r. dacă este acum într-o relaţie). De-abia am fost într-o relaţie şi nu a mers. Nu cred că mai caut alta. Cred că trebuie să mă focusez pe mine şi ce am eu nevoie. Dacă o să fie vreun băiat, o să fie, dacă nu, nu. Nu caut o relaţie, am avut una destul de lungă şi bună. Nu am nevoie„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AS.ro.

Reclamă

Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo. Este în anul IV şi se apropie de absolvire. S-a mutat în Statele Unite încă de când avea 14 ani.

La 14 ani m-am mutat acolo şi trebuia să învăţ cum să spăl singură, să dorm singură, să-mi fac curat în casă singură. Te pune pe picioare… adică te schimbă complet. Trebuie să ştii, dintr-o dată, sa fii o mamă„, a mai spus Sarah.

Sarah Dumitrescu, cu lacrimi în ochi când a vorbit despre Laurenţiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia pe care o are cu Laurenţiu Reghecampf. Cu lacrimi în ochi, fiica cea mică a Anamariei Prodan a spus că Laurenţiu Reghecampf a „rupt” orice legătură.

Reclamă 4 / 0/3

Aceasta a spus că divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost una dintre cele mai mari dezamăgiri din viaţa sa. A recunosuct faptul că a fost „rănită” de decizia lui Laurenţiu Reghecampf de a se despărţi de mama ei.

Nu am mai vorbit. În capul meu, eşti tatăl meu vitreg, tu ar trebui să mă cauţi, tu m-ai crescut. Şi el nu a vrut nicio relaţie cu noi. Din ce am auzit, nu vrea să aibă nimic de-a face cu noi. Nu pot să mă rog de cineva să-mi fie alături. Cred că dacă vrei să faci asta, bine. Dacă nu, iar bine. Nu am nimic de zis. Am fost foarte dezamăgită.

Ştie ce a făcut, cum ne-a rănit, nu am să-i spun nimic, cred că ştie deja (n.r. – dacă i-ar spune ceva în cazul în care s-ar întâlni cu el)„, a spus Sarah Dumitrescu în esclusivitate pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și