Închide meniul

Cum au reacționat colegii lui Andrea Compagno de la FCSB, după vestea că atacantul a fost convocat la naționala Italiei: „L-am felicitat!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 martie 2023, 13:57

Cum au reacționat colegii lui Andrea Compagno de la FCSB, după vestea că atacantul a fost convocat la naționala Italiei: „L-am felicitat!

Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei

Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei / Profimedia

S-a aflat cum au reacționat colegii lui Andrea Compagno de la FCSB, după vestea că atacantul a fost convocat de Roberto Mancini la naționala Italiei. Compagno ar putea primi șansa carierei, după prestațiile excelente de la echipa patronată de Gigi Becali. Atacantul de 26 de ani se află pe lista preliminară anunțată de Mancini, pentru meciurile cu Anglia și Malta, din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Filip, preparatorul fizic, va umple golul lăsat pe banca tehnică a FCSB-ului, după ce Leo Strizu și-a dat demisia. Fostul mijlocaș a fost trimis de Gigi Becali la conferința de presă premergătoare meciului cu UTA Arad.

Cum au reacționat colegii lui Andrea Compagno de la FCSB, după vestea că a fost convocat la naționala Italiei

Filip a spus că coechipierii lui Andrea Compagno l-au felicitat pe italian pentru convocarea la naționala lui Roberto Mancini.

Jucătorii FCSB-ului i-au dat mesaje golgheterului italian, după vestea răsunătoare anunțată vineri de Mihai Stoica.

Lucian Filip consideră că această convocare întărește ideea că FCSB continuă să fie „un club de valoare”, în ciuda scandalului din jurul identității și palmaresului.

Reclamă

„Vă daţi seama, şi noi suntem la fel de fericiţi ca el. Dar faptul că el a fost convocat spune multe şi despre cum este văzut clubul nostru. În ciuda scandalurilor care au fost legate de palmares, de stemă, se pare că FCSB este în continuare un club de valoare.

Colegii l-au felicitat pe Compagno. Şi noi când am aflat l-am felicitat, i-am dat mesaje. Când primeşti o convocare la naţionala Italiei nu are ce să fie rău.

Dacă ne uităm la statistică şi la prestaţiile lui, cred că această convocare a înlăturat orice dubiu asupra valorii lui sau asupra sumei de transfer care a fost înainte să vină la noi. E clar că şi el va prinde încredere mult mai mare. Îţi dă şi o poftă de a lucra mai bine”, a declarat Lucian Filip, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno visează să ajungă în Serie A: „Totul în viața mea a venit pe neașteptate”

Andrea Compagno a dezvăluit marele său vis. Atacantul italian, în vârstă de 26 de ani, este omul momentului de la FCSB. Compagno este golgheter-ul la zi din Liga 1, la egalitate cu rapidistul Marko Dugandzic, și a primit o veste extraordinară.

Ar fi o performanță fabuloasă pentru Andrea Compagno să rămână pe lista finală a naționalei Italiei. Atacantul vicecampioanei României a acordat recent un interviu în presa din Peninsulă, în care a vorbit despre cariera și obiectivele sale.

Compagno este îndrăgostit de fotbalul din Serie A și visează ca într-o bună zi să joace acolo. Inter este echipa lui favorită, de care este atașat încă din copilărie.

„Eram la o răscruce: în copilărie, când joci fotbal, visezi la Serie A. Ei bine, mergând în România m-am gândit că se pot deschide noi scenarii frumoase, imprevizibile. Am făcut un pariu și a mers așa cum am visat.

În acest sezon m-a cumpărat FCSB. Și când un club prestigios te cumpără, îți schimbă cariera. Există mult profesionalism la FCSB. Fanii cer foarte mult, dar ai o senzație grozavă. Este senzația pe care o căutăm în copilărie.

Întoarcerea în Italia este un vis. Întotdeauna încerc să confirm, în fiecare weekend. Visez la Serie A și voi cultiva această speranță fără regrete. Echipa mea favorită este Inter. Știu că pentru cineva născut la Palermo este un pic ciudat, dar eu am fost mereu un fan al nerazzurrilor.

Mă uit mereu la Serie A: are întotdeauna un farmec incredibil, dincolo de rezultatele pe care le poate obține echipa națională.

Reclamă

Totul în viața mea a venit pe neașteptate. Trăiesc zi de zi fără așteptări. Nu știu când, dar sper să ajung în Serie A”, a spus Andrea Compagno, potrivit tuttomercatoweb.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și