Închide meniul

Cum au reacționat colegii lui Andrea Compagno de la FCSB, după vestea că atacantul a fost convocat la naționala Italiei: „L-am felicitat!”

Cosmin Cioboată Publicat: 4 martie 2023, 13:57

Cum au reacționat colegii lui Andrea Compagno de la FCSB, după vestea că atacantul a fost convocat la naționala Italiei: „L-am felicitat!

Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei

Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei / Profimedia

  • Cum au reacționat colegii lui Andrea Compagno de la FCSB, după vestea că a fost convocat la naționala Italiei
  • „L-am felicitat!”

S-a aflat cum au reacționat colegii lui Andrea Compagno de la FCSB, după vestea că atacantul a fost convocat de Roberto Mancini la naționala Italiei. Compagno ar putea primi șansa carierei, după prestațiile excelente de la echipa patronată de Gigi Becali. Atacantul de 26 de ani se află pe lista preliminară anunțată de Mancini, pentru meciurile cu Anglia și Malta, din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Filip, preparatorul fizic, va umple golul lăsat pe banca tehnică a FCSB-ului, după ce Leo Strizu și-a dat demisia. Fostul mijlocaș a fost trimis de Gigi Becali la conferința de presă premergătoare meciului cu UTA Arad.

Cum au reacționat colegii lui Andrea Compagno de la FCSB, după vestea că a fost convocat la naționala Italiei

Filip a spus că coechipierii lui Andrea Compagno l-au felicitat pe italian pentru convocarea la naționala lui Roberto Mancini.

Reclamă

Jucătorii FCSB-ului i-au dat mesaje golgheterului italian, după vestea răsunătoare anunțată vineri de Mihai Stoica.

Lucian Filip consideră că această convocare întărește ideea că FCSB continuă să fie „un club de valoare”, în ciuda scandalului din jurul identității și palmaresului.

Reclamă

„Vă daţi seama, şi noi suntem la fel de fericiţi ca el. Dar faptul că el a fost convocat spune multe şi despre cum este văzut clubul nostru. În ciuda scandalurilor care au fost legate de palmares, de stemă, se pare că FCSB este în continuare un club de valoare.

Colegii l-au felicitat pe Compagno. Şi noi când am aflat l-am felicitat, i-am dat mesaje. Când primeşti o convocare la naţionala Italiei nu are ce să fie rău.

Dacă ne uităm la statistică şi la prestaţiile lui, cred că această convocare a înlăturat orice dubiu asupra valorii lui sau asupra sumei de transfer care a fost înainte să vină la noi. E clar că şi el va prinde încredere mult mai mare. Îţi dă şi o poftă de a lucra mai bine”, a declarat Lucian Filip, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno visează să ajungă în Serie A: „Totul în viața mea a venit pe neașteptate”

Andrea Compagno a dezvăluit marele său vis. Atacantul italian, în vârstă de 26 de ani, este omul momentului de la FCSB. Compagno este golgheter-ul la zi din Liga 1, la egalitate cu rapidistul Marko Dugandzic, și a primit o veste extraordinară.

Ar fi o performanță fabuloasă pentru Andrea Compagno să rămână pe lista finală a naționalei Italiei. Atacantul vicecampioanei României a acordat recent un interviu în presa din Peninsulă, în care a vorbit despre cariera și obiectivele sale.

Compagno este îndrăgostit de fotbalul din Serie A și visează ca într-o bună zi să joace acolo. Inter este echipa lui favorită, de care este atașat încă din copilărie.

„Eram la o răscruce: în copilărie, când joci fotbal, visezi la Serie A. Ei bine, mergând în România m-am gândit că se pot deschide noi scenarii frumoase, imprevizibile. Am făcut un pariu și a mers așa cum am visat.

În acest sezon m-a cumpărat FCSB. Și când un club prestigios te cumpără, îți schimbă cariera. Există mult profesionalism la FCSB. Fanii cer foarte mult, dar ai o senzație grozavă. Este senzația pe care o căutăm în copilărie.

Întoarcerea în Italia este un vis. Întotdeauna încerc să confirm, în fiecare weekend. Visez la Serie A și voi cultiva această speranță fără regrete. Echipa mea favorită este Inter. Știu că pentru cineva născut la Palermo este un pic ciudat, dar eu am fost mereu un fan al nerazzurrilor.

Mă uit mereu la Serie A: are întotdeauna un farmec incredibil, dincolo de rezultatele pe care le poate obține echipa națională.

Reclamă

Totul în viața mea a venit pe neașteptate. Trăiesc zi de zi fără așteptări. Nu știu când, dar sper să ajung în Serie A”, a spus Andrea Compagno, potrivit tuttomercatoweb.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat