Închide meniul

Mihai Stoica, anunț categoric în privința venirii lui Dorin Goian la FCSB: „A făcut istorie!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2023, 16:27

Reclamă
Mihai Stoica, anunț categoric în privința venirii lui Dorin Goian la FCSB: „A făcut istorie!

Dorin Goian

Dorin Goian, în timpul unui interviu / Profimedia

Mihai Stoica a făcut un anunț categoric în privința venirii lui Dorin Goian la FCSB, care este în căutarea unui tehnician cu licența PRO, după ce Leo Strizu a demisionat. MM a precizat că nu există nicio șansă ca fostul fundaș să ajungă pe banca roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Goian, care deține licența PRO, a antrenat până acum la Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți.

Mihai Stoica, anunț categoric în privința venirii lui Dorin Goian la FCSB

„Nimeni n-a discutat cu sau despre Dorin Goian. E un om care a făcut istorie la Steaua, la care ținem și căruia îi urăm succes în carieră„, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Dorin Goian a evoluat pentru FCSB în perioada 2004 – 2009, timp în care a câștigat două titluri și a jucat o semifinală de Cupa UEFA.

Reclamă

Pe cine a trimis FCSB la conferința de presă, înaintea meciului cu UTA

Lucian Filip a fost trimis de FCSB la conferința de presă, înaintea meciului cu UTA. Situația de la clubul patronat de Gigi Becali este din ce în ce mai incertă, la nivelul băncii tehnice. Leo Strizu, antrenorul din acte al roș-albaștrilor, și-a dat demisia după partida cu Petrolul.

Lucian Filip și-a exprimat regretul după demisia lui Leo Strizu. Antrenorul interimar al FCSB-ului se așteaptă la un meci dificil împotriva celor de la UTA, în penultima etapă din sezonul regular.

„Consider că UTA nu îşi merită poziţia din clasament, au o echipă de valoare şi un antrenor cu experienţă care cunoaşte foarte bine Liga 1. Sunt sigur că ne va aştepta un meci greu. Cel mai bun exemplu este meciul de aseară, între U Cluj şi Farul. Sper că jucătorii au urmărit meciul şi sunt sigur că nu vom face ce a făcut Farul.

Reclamă 4 / 0/3

UTA este o echipă periculoasă. Important e ca jucătorii la ora meciului să intre motivaţi. Cu toţii am aşteptat implementarea VAR-ului şi din păcate greşelile de arbitraj continuă şi aşa. E normal ca cei de la UTA să fie nemulţumiţi (n.r. după ultimul meci din campionat)”, a spus Lucian Filip.

Lucian Filip va sta pe banca FCSB-ului, după demisia lui Leo Strizu: „Îi urez multă baftă!”

(Reporter: Cum este această nouă postură pentru tine?). Da, este adevărat, e o postură nouă. Dar sunt un angajat al clubului, îmi doresc ca toate cunoştinţele pe care le am să le pun în aplicare şi echipa să câştige. Atmosfera este bună pentru că cel mai important lucru în fotbal sunt victoriile.

În momentul de faţă toate lucrurile arată bine. În urmă cu trei luni multă lume îşi punea întrebări dacă vom prinde play-off-ul, în momentul acesta se vorbeşte despre câştigarea campionatului. Este meritul băieţilor, ei au muncit, ei au tras şi merită felicitaţi. Este păcat să dăm cu piciorul la câtă muncă a fost în spate.

Da, m-a luat prin surprindere (n.r. – demisia lui Leo Strizu), domnul Strizu este primul antrenor pe care l-am avut când în momentul în care am semnat cu clubul. Îl respect pentru acest lucru. Dacă dânsul a demisionat, e clar că nu s-a mai simţit bine aici. Mai multe nu pot comenta şi nu aş vrea să dezvolt acest lucru. Pot să spun că îi urez multă baftă în continuare”, a spus Lucian Filip, la conferința de presă.

La ora actuală, vicecampioana nu are tehnician, ținând cont că Mihai Pintilii este suspendat. Delegatul FCSB-ului este cel care conduce antrenamentele, însă Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat timp de 4 etape, pentru că nu deține licența de antrenor PRO.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și