Închide meniul

Mihai Stoica, anunț categoric în privința venirii lui Dorin Goian la FCSB: „A făcut istorie!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2023, 16:27

Mihai Stoica, anunț categoric în privința venirii lui Dorin Goian la FCSB: „A făcut istorie!

Dorin Goian

Dorin Goian, în timpul unui interviu / Profimedia

Mihai Stoica a făcut un anunț categoric în privința venirii lui Dorin Goian la FCSB, care este în căutarea unui tehnician cu licența PRO, după ce Leo Strizu a demisionat. MM a precizat că nu există nicio șansă ca fostul fundaș să ajungă pe banca roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Goian, care deține licența PRO, a antrenat până acum la Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți.

Mihai Stoica, anunț categoric în privința venirii lui Dorin Goian la FCSB

„Nimeni n-a discutat cu sau despre Dorin Goian. E un om care a făcut istorie la Steaua, la care ținem și căruia îi urăm succes în carieră„, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Dorin Goian a evoluat pentru FCSB în perioada 2004 – 2009, timp în care a câștigat două titluri și a jucat o semifinală de Cupa UEFA.

Reclamă

Pe cine a trimis FCSB la conferința de presă, înaintea meciului cu UTA

Lucian Filip a fost trimis de FCSB la conferința de presă, înaintea meciului cu UTA. Situația de la clubul patronat de Gigi Becali este din ce în ce mai incertă, la nivelul băncii tehnice. Leo Strizu, antrenorul din acte al roș-albaștrilor, și-a dat demisia după partida cu Petrolul.

Lucian Filip și-a exprimat regretul după demisia lui Leo Strizu. Antrenorul interimar al FCSB-ului se așteaptă la un meci dificil împotriva celor de la UTA, în penultima etapă din sezonul regular.

„Consider că UTA nu îşi merită poziţia din clasament, au o echipă de valoare şi un antrenor cu experienţă care cunoaşte foarte bine Liga 1. Sunt sigur că ne va aştepta un meci greu. Cel mai bun exemplu este meciul de aseară, între U Cluj şi Farul. Sper că jucătorii au urmărit meciul şi sunt sigur că nu vom face ce a făcut Farul.

Reclamă 4 / 0/3

UTA este o echipă periculoasă. Important e ca jucătorii la ora meciului să intre motivaţi. Cu toţii am aşteptat implementarea VAR-ului şi din păcate greşelile de arbitraj continuă şi aşa. E normal ca cei de la UTA să fie nemulţumiţi (n.r. după ultimul meci din campionat)”, a spus Lucian Filip.

Lucian Filip va sta pe banca FCSB-ului, după demisia lui Leo Strizu: „Îi urez multă baftă!”

(Reporter: Cum este această nouă postură pentru tine?). Da, este adevărat, e o postură nouă. Dar sunt un angajat al clubului, îmi doresc ca toate cunoştinţele pe care le am să le pun în aplicare şi echipa să câştige. Atmosfera este bună pentru că cel mai important lucru în fotbal sunt victoriile.

În momentul de faţă toate lucrurile arată bine. În urmă cu trei luni multă lume îşi punea întrebări dacă vom prinde play-off-ul, în momentul acesta se vorbeşte despre câştigarea campionatului. Este meritul băieţilor, ei au muncit, ei au tras şi merită felicitaţi. Este păcat să dăm cu piciorul la câtă muncă a fost în spate.

Da, m-a luat prin surprindere (n.r. – demisia lui Leo Strizu), domnul Strizu este primul antrenor pe care l-am avut când în momentul în care am semnat cu clubul. Îl respect pentru acest lucru. Dacă dânsul a demisionat, e clar că nu s-a mai simţit bine aici. Mai multe nu pot comenta şi nu aş vrea să dezvolt acest lucru. Pot să spun că îi urez multă baftă în continuare”, a spus Lucian Filip, la conferința de presă.

La ora actuală, vicecampioana nu are tehnician, ținând cont că Mihai Pintilii este suspendat. Delegatul FCSB-ului este cel care conduce antrenamentele, însă Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat timp de 4 etape, pentru că nu deține licența de antrenor PRO.

Recomandări
  • Mihai Stoica, anunț categoric în privința venirii lui Dorin Goian la FCSB
  • Ce a spus Mihai Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și