Închide meniul

Liverpool, victorie istorică în fața lui United! Barcelona s-a distanțat la 9 puncte de Real. Roma a răpus Juventus. Rezultatele zilei, AICI

Antena Sport Publicat: 5 martie 2023, 23:58

Reclamă
Liverpool, victorie istorică în fața lui United! Barcelona s-a distanțat la 9 puncte de Real. Roma a răpus Juventus. Rezultatele zilei, AICI

Liverpool i-a învins cu 7-0 pe rivalii de la Manchester United

Liverpool i-a învins cu 7-0 pe rivalii de la Manchester United / Profimedia

Liverpool a obținut o victorie istorică în fața lui Manchester United! Tot astăzi, Barcelona s-a distanțat la 9 puncte de Real Madrid, după rezultatele înregistrate în etapa a 24-a din La Liga. În Serie A, AS Roma a răpus Juventus în derby-ul de pe Stadio Olimpico. Toate meciurile tari din campionatele de top din Europa au putut fi urmărite în format LIVE SCORE pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o nouă zi plină cu dueluri „de foc” în Europa.

Liverpool, victorie istorică în fața lui United! Barcelona s-a distanțat la 9 puncte de Real

Rezultatele zilei în Europa:

Liverpool – Manchester United 7-0
Inter – Lecce 2-0
AS Roma – Juventus 1-0
Barcelona – Valencia 1-0
Betis – Real Madrid 0-0

FINAL. Roma – Juventus 1-0. Trupa lui Jose Mourinho s-a impus în derby-ul cu „Bătrâna Doamnă”, grație golului marcat de Gianluca Mancini.

Reclamă
Reclamă

FINAL. Betis – Real Madrid 0-0. „Galacticii” au obținut doar o remiză pe terenul lui Betis și au rămas la 9 puncte în spatele liderului Barcelona.

Update 23:00: Gianluca Mancini deschide scorul pentru AS Roma în derby-ul cu Juventus!

Update 22:00: Începe meciul dintre Betis şi Real Madrid!

Reclamă

Echipele de start la Betis – Real Madrid:

Betis: Bravo – Sabaly, Pezzella, Luiz Felipe, Miranda – Rodriguez, Carvalho – Rodri, Perez, Ruibal – Iglesias

Real Madrid: Courtois – Vazquez, Militao, Rudiger, Camavinga – Valverde, Tchouameni, Kroos – Rodrygo, Benzema, Vinicius

Update 21:45: Începe meciul dintre AS Roma şi Juventus!

Liverpool – Manchester United 7-0

Final! Liverpool – Manchester United 7-0! Umilinţă totală pentru trupa lui Erik ten Hag! „Cormoranii”, victorie categorică în faţa marii rivale!

Min. 89: Liverpool – Manchester United 7-0! Firmino a marcat pentru un 7-0 istoric!

Min. 84: Liverpool – Manchester United 6-0! Mo Salah face şi el „dubla”! Scor de tenis pe Anfield!

Min. 76: Liverpool – Manchester United 5-0! Darwin Nunez a reuşit „dubla”! Atacantul a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Jordan Henderson!

Min. 67: Liverpool – Manchester United 4-0! Mo Salah şi-a trecut şi el numele pe tabelă! Trupa lui Jurgen Klopp face spectacol cu trupa lui Erik ten Hag!

Min. 51: Liverpool – Manchester United 3-0! Cody Gakpo a reuşit „dubla”, după un contraatac fulger!

Min. 47: Liverpool – Manchester United 2-0! Darwin Nunez a majorat diferenţa pe Anfield, după greşeli în lanţ ale „diavolilor”! Atacantul uruguayan a marcat cu o lovitură de cap perfectă!

Min. 44: Liverpool – Manchester United 1-0! Cody Gakpo a deschis scorul pe Anfield, cu un gol superb!

Min. 42: Gol anulat pentru Manchester United! Casemiro a reuşit să marcheze pe Anfield, însă golul a fost anulat pe motiv de offsaid!

Min. 26: Ocazie Manchester United! Dalot centrează perfect în careu către Bruno Fernandes, însă portughezul ratează lovitura de cap, care s-a scurs pe lângă poarta lui Alisson!

Min. 1: Începe meciul dintre Liverpool şi Manchester United!

Update/ Min. 15: Barcelona – Valencia 1-0! Raphinha a deschis scorul, după o pasă perfectă primită de la Busquets! Catalanii se pot distanţa la 10 puncte, în fruntea campionatului din Spania!

Echipele de start la Liverpool – Manchester United:

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Elliot – Salah, Gakpo, Nunez

Antrenor: Jurgen Klopp

Manchester United: de Gea – Dalot, Varane, Martinez, Shaw – Casemiro, Fred – Antony, Fernandes, Rashford – Weghorst

Antrenor: Erik ten Hag

Premier League

Nottingham – Everton 2-2
Liverpool – Manchester United 7-0

Serie A

Inter – Lecce 2-0
AS Roma – Juventus (21:45)

La Liga

Barcelona – Valencia 1-0
Betis – Real Madrid (22:00)

Manchester United a câștigat Cupa Ligii Angliei

Manchester United a câștigat Cupa Ligii Angliei. „Diavolii” au învins Newcastle în finală, cu scorul de 2-0, și și-au trecut în palmares primul trofeu după o „secetă” de 6 ani. Golul lui Casemiro și autogolul lui Sven Botman i-au adus lui Erik ten Hag primul trofeu la cârma clubului de pe Old Trafford.

„Diavolii” câștigaseră ultimele două trofee în sezonul 2016/2017. La vremea respectivă, echipa pregătită de Jose Mourinho reușea să câștige Cupa Ligii Angliei și UEFA Europa League.

Este pentru a 6-a oară când Manchester United câștigă Cupa Ligii. Formația de pe Old Trafford a mai bifat performanța respectivă în 1992, 2006, 2009, 2010 și 2017.

Erik ten Hag a oprit „seceta” de trofee de pe Old Trafford. Managerul olandez și-a trecut în palmares primul trofeu la cârma lui United.

Mason Mount ar putea ajunge la Liverpool

Mason Mount se pare că este dorit cu insistenţă pe Anfield, anunţă dailymail.co.uk. Englezul de 24 de ani şi-ar dori să plece de la Chelsea, deoarece nu s-a înţeles cu oficialii clubului în privinţa prelungirii contractului.

Internaţionalul englez cere o mărire considerabilă de salariu. Mai exact, sursa citată mai sus susţine că Mount vrea să câştige triplu pe Stamford Bridge, faţă de cât câştigă în prezent. Mijlocaşul câştigă săptămânal suma de aproximativ 90.000 de euro.

Liverpool a mai fost interesată de serviciile lui Mason Mount şi în trecut, iar acum „cormoranii” ar putea profita de situaţia acestuia incertă de la Chelsea. Graham Potter a oferit declaraţii despre situaţia lui Mason Mount, şi a dat de înţeles că oficialii de la Chelsea negociază cu jucătorul în continuare prelungirea contractului.

„Este mereu complicat, mereu există negocieri. Cel mai bine este ca lucrurile să se rezolve între Mason şi club. Este cel mai bun mod de a rezolva lucrurile.

În ceea ce mă priveşte pe mine, este fantastic să lucrez cu el. Este un jucător important pentru noi şi sper să se rezolve repede”, a declarat Graham Potter, conform sursei citate anterior.

În acest sezon, Mason Mount a evoluat în 33 de partide pentru Chelsea, în care a marcat trei goluri şi a oferit șase assist-uri. Internaţionalul englez a fost în lotul Angliei atât la Campionatul Mondial din Qatar, cât şi la cel European din urmă cu doi ani.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:05

Al Nassr – Al Rayyan LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY! Cristiano Ronaldo a revenit în lot! Al Wasl – Al Ahli începe la ora 19:00

13:20

„Cu ochii închişi l-aş lua!” Marius Şumudică vrea să aducă un internaţional român la Rapid: „Am în cap această idee”

12:53

Radu Petrescu va arbitra Aston Villa – Bayern Munchen! Meci de gală pentru centralul român în UEFA Champions League

12:39

VIDEOBernadette Szocs, înfrângere în proba de dublu la China Smash 2024! Românca îşi poate lua revanşa la simplu (15:20, AntenaPLAY)

12:23

NEWS ALERTAntoine Griezmann şi-a anunţat retragerea din naţionala Franţei: „Închei acest capitol din viaţa mea!”

12:14

„M-a dezgustat!” Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid – Oţelul 0-0: „Nu înţeleg nemulţumirea”

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și