Închide meniul

Liverpool, pe urmele lui Mason Mount! Ce a declarat Graham Potter despre situaţia jucătorului lui Chelsea: „Sunt negocieri!”

Viviana Moraru Publicat: 18 februarie 2023, 11:18

Reclamă
Liverpool, pe urmele lui Mason Mount! Ce a declarat Graham Potter despre situaţia jucătorului lui Chelsea: „Sunt negocieri!

Manchester United s-a înțeles cu Mason Mount

Mason Mount, în timpul unui meci la Chelsea/ Profimedia

Liverpool este pe urmele lui Mason Mount, iar Graham Potter a oferit declaraţii despe situaţia jucătorului lui Chelsea. Internaţionalul englez în vârstă de 24 de ani este urmărit cu atenţie de Jurgen Klopp, contractul jucătorului pe Stamford Brigde expirând la finele sezonului viitor. Oficialii „albaştrilor” nu au ajuns la o înţelegere cu jucătorului pentru prelungirea înţelegerii, până în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mason Mount este un produs al Academiei celor de la Chelsea, şi evoluează la echipa mare a albaştrilor din 2019, după ce a revenit din aventura pe care a avut-o la o trupă din Liga a 2-a din Anglia, Derby. Mijlocaşuşl a fost o piesă importantă a trupei de pe Stamford Bridge în sezonul 2020-2021, când echipa a cucerit Liga Campionilor.

Ce a declarat Graham Potter, despre situaţia lui Mason Mount de la Chelsea, pe urmele căruia este Liverpool

Mason Mount se pare că este dorit cu insistenţă pe Anfield, anunţă dailymail.co.uk. Englezul de 24 de ani şi-ar dori să plece de la Chelsea, deoarece nu s-a înţeles cu oficialii clubului în privinţa prelungirii contractului.

Internaţionalul englez cere o mărire considerabilă de salariu. Mai exact, sursa citată mai sus susţine că Mount vrea să câştige triplu pe Stamford Bridge, faţă de cât câştigă în prezent. Mijlocaşul câştigă săptămânal suma de aproximativ 90.000 de euro.

Liverpool a mai fost interesată de serviciile lui Mason Mount şi în trecut, iar acum „cormoranii” ar putea profita de situaţia acestuia incertă de la Chelsea.

Reclamă

Graham Potter a oferit declaraţii despre situaţia lui Mason Mount, şi a dat de înţeles că oficialii de la Chelsea negociază cu jucătorul în continuare prelungirea contractului.

„Este mereu complicat, mereu există negocieri. Cel mai bine este ca lucrurile să se rezolve între Mason şi club. Este cel mai bun mod de a rezolva lucrurile.

În ceea ce mă priveşte pe mine, este fantastic să lucrez cu el. Este un jucător important pentru noi şi sper să se rezolve repede”, a declarat Graham Potter, conform sursei citate anterior.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon, Mason Mount a evoluat în 30 de partide pentru Chelsea, în care a marcat trei goluri şi a oferit trei assist-uri. Internaţionalul englez a fost în lotul Angliei atât la Campionatul Mondial din Qatar, cât şi la cel European din urmă cu doi ani.

Neymar, dorit de Chelsea! Șeicii lui PSG s-au întâlnit cu Todd Boehly

Neymar este dorit de Chelsea! Starul brazilian de la PSG se află din nou în centrul atenției. Atacantul de 31 de ani a intrat pe radarul clubului de pe Stamford Bridge. Londonezii au cheltuit sume astronomice odată cu venirea americanului Todd Boehly la conducere.

Oficialii lui Chelsea sunt pregătiți să dea o nouă lovitură răsunătoare. Potrivit leparisien.fr, clubul de pe Stamford Bridge visează să-l aducă la Londra pe Neymar.

Starul brazilian se află de mai multă vreme în relații tensionate cu conducerea lui PSG, iar o despărțire în următoarea perioadă nu este imposibilă. De această situație ar vrea să profite Chelsea, echipă care a cheltuit 329.5 milioane de euro doar în această iarnă.

Nasser Al-Khelaifi, șeicul de la cârma lui PSG, și Todd Boehly, patronul lui Chelsea, s-au întâlnit zilele trecute la Paris pentru a discuta un posibil transfer al lui Neymar la finalul sezonului. Jurnaliștii francezi susțin că Al-Khelaifi nu s-ar fi împotrivit unui astfel de scenariu, iar londonezii sunt hotărâți să finalizeze mutarea.

Todd Boehly nu s-a ferit să „arunce” cu banii de când a venit la conducerea lui Chelsea, iar acum este pregătit să pună pe masă 60 de milioane de euro pentru transferul lui Neymar.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și