Închide meniul

Singura schimbare de la FCSB, la pauza duelului cu UTA! Malcom Edjouma, înlocuit de Andrei Cordea

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2023, 22:35

Reclamă
Singura schimbare de la FCSB, la pauza duelului cu UTA! Malcom Edjouma, înlocuit de Andrei Cordea

Singura schimbare de la FCSB, la pauza meciului cu UTA

Malcom Edjouma, în timpul unui meci cu UTA/ Hepta

Singura schimbare făcută de FCSB, la pauza duelului cu UTA, l-a avut în centru pe Malcom Edjouma. Mijlocaşul francez a fost înlocuit de Andrei Cordea, imediat după ce jucătorii au ieşit de la vestiare pentru a se pregăti de fluierul de start al reprizei secunde de la Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB poate profita de pasul greşit al celor de la Farul. Cu un succes cu UTA, roş-albaştrii s-ar apropia de primele locuri din Liga 1, înaintea finalului sezonului regulat.

Singura schimbare de la FCSB, la pauza duelului cu UTA

Malcom Edjouma a fost unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, în 2023. Acesta este titular de bază la trupa lui Gigi Becali, şi a fost introdus pe teren încă din primul minut şi în duelul de la Arad, cu UTA.

Cu toate acestea, francezul nu i-a impresionat pe cei din staff-ul tehnic al roş-albaştrilor, şi a fost înlocuit cu Andrei Cordea, înainte de startul celei de-a doua reprize.

Malcom Edjouma este într-o uşoară scădere de formă, după cele patru goluri reuşite în primele meciuri din 2023. În etapa trecută, cu Petrolul, francezul a fost rezervă şi l-a înlocuit pe Florinel Coman, în minutul 57. Totodată, cu două etape în urmă, Edjouma a fost de asemenea înlocuit la pauză, cu Valentin Creţu.

Reclamă

De cealaltă parte, Andrei Cordea a fost lăsat surprinzător pe banca de rezerve în partida cu UTA. Mijlocaşul nu traversează o formă foarte bună în 2023, marcând un singur gol, în cele şase partide în care a evoluat.

Gigi Becali a dezvăluit condiţia pentru ca Edjouma să fie titular la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit condiţia pentru ca Malcom Edjouma să fie titular la FCSB. Patronul de la FCSB a spus că mijlocaşul trebuie să nu mai dribleze la mijlocul terenului, dacă vrea să joace încă din primul minut.

Gigi Becali a dezvăluit că şi Mihai Stoica i-a transmis asta lui Malcom Edjouma. Totuşi, Becali a spus că îi place mult de cel care a fost comparat cu Paul Pogba.

Reclamă 4 / 0/3

„Edjouma, ca să joace din primul minut, trebuie să joace repede și să nu dribleze la mijlocul terenului, să piardă mingea. El marchează, dar când trebuie să ținem de rezultat, trebuie să joace altul, care nu driblează la mijlocul terenului. I-a zis MM “Joci repede, dacă vrei să joci!”.

Să nu se supere cei de la Petrolul. Am zis: eu consider că e un meci mai slab cu Petrolul. Și pentru că jucăm din trei în trei zile, asta a fost strategia. Așa am gândit.

Ați văzut, s-au făcut cinci schimbări în meci, am zis să joace alții. Să joace Tavi Popescu și Coman, apoi o să joace Edjouma titular. Așa a fost strategia făcută. Duminică joacă Edjouma.

Îmi place mult de Edjouma, e fotbalist adevărat. Dar e nevoie de el când e 0-0, 1-1, nu când e 2-0. Nu avem nevoie de golul trei. Noi nu știm să jucam când avem două goluri diferență. Hai să ținem de rezultat, jucați, mă, cu Târnovanu! Noi nu știm asta„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și