Închide meniul

Singura schimbare de la FCSB, la pauza duelului cu UTA! Malcom Edjouma, înlocuit de Andrei Cordea

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2023, 22:35

Singura schimbare de la FCSB, la pauza duelului cu UTA! Malcom Edjouma, înlocuit de Andrei Cordea

Singura schimbare de la FCSB, la pauza meciului cu UTA

Malcom Edjouma, în timpul unui meci cu UTA/ Hepta

Singura schimbare făcută de FCSB, la pauza duelului cu UTA, l-a avut în centru pe Malcom Edjouma. Mijlocaşul francez a fost înlocuit de Andrei Cordea, imediat după ce jucătorii au ieşit de la vestiare pentru a se pregăti de fluierul de start al reprizei secunde de la Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB poate profita de pasul greşit al celor de la Farul. Cu un succes cu UTA, roş-albaştrii s-ar apropia de primele locuri din Liga 1, înaintea finalului sezonului regulat.

Singura schimbare de la FCSB, la pauza duelului cu UTA

Malcom Edjouma a fost unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, în 2023. Acesta este titular de bază la trupa lui Gigi Becali, şi a fost introdus pe teren încă din primul minut şi în duelul de la Arad, cu UTA.

Cu toate acestea, francezul nu i-a impresionat pe cei din staff-ul tehnic al roş-albaştrilor, şi a fost înlocuit cu Andrei Cordea, înainte de startul celei de-a doua reprize.

Malcom Edjouma este într-o uşoară scădere de formă, după cele patru goluri reuşite în primele meciuri din 2023. În etapa trecută, cu Petrolul, francezul a fost rezervă şi l-a înlocuit pe Florinel Coman, în minutul 57. Totodată, cu două etape în urmă, Edjouma a fost de asemenea înlocuit la pauză, cu Valentin Creţu.

Reclamă

De cealaltă parte, Andrei Cordea a fost lăsat surprinzător pe banca de rezerve în partida cu UTA. Mijlocaşul nu traversează o formă foarte bună în 2023, marcând un singur gol, în cele şase partide în care a evoluat.

Gigi Becali a dezvăluit condiţia pentru ca Edjouma să fie titular la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit condiţia pentru ca Malcom Edjouma să fie titular la FCSB. Patronul de la FCSB a spus că mijlocaşul trebuie să nu mai dribleze la mijlocul terenului, dacă vrea să joace încă din primul minut.

Gigi Becali a dezvăluit că şi Mihai Stoica i-a transmis asta lui Malcom Edjouma. Totuşi, Becali a spus că îi place mult de cel care a fost comparat cu Paul Pogba.

Reclamă 4 / 0/3

„Edjouma, ca să joace din primul minut, trebuie să joace repede și să nu dribleze la mijlocul terenului, să piardă mingea. El marchează, dar când trebuie să ținem de rezultat, trebuie să joace altul, care nu driblează la mijlocul terenului. I-a zis MM “Joci repede, dacă vrei să joci!”.

Să nu se supere cei de la Petrolul. Am zis: eu consider că e un meci mai slab cu Petrolul. Și pentru că jucăm din trei în trei zile, asta a fost strategia. Așa am gândit.

Ați văzut, s-au făcut cinci schimbări în meci, am zis să joace alții. Să joace Tavi Popescu și Coman, apoi o să joace Edjouma titular. Așa a fost strategia făcută. Duminică joacă Edjouma.

Îmi place mult de Edjouma, e fotbalist adevărat. Dar e nevoie de el când e 0-0, 1-1, nu când e 2-0. Nu avem nevoie de golul trei. Noi nu știm să jucam când avem două goluri diferență. Hai să ținem de rezultat, jucați, mă, cu Târnovanu! Noi nu știm asta„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și