Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit condiţia pentru ca Edjouma să fie titular la FCSB: „I-a zis MM: ‘Faci asta, dacă vrei să joci’!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 martie 2023, 21:24

Gigi Becali a dezvăluit condiţia pentru ca Edjouma să fie titular la FCSB: „I-a zis MM: Faci asta, dacă vrei să joci!

Gigi Becali mesja pentru Malcom Edjouma

Malcom Edjouma, în timpul unui meci pentru FCSB / hepta

Gigi Becali a dezvăluit condiţia pentru ca Malcom Edjouma să fie titular la FCSB. Patronul de la FCSB a spus că mijlocaşul trebuie să nu mai dribleze la mijlocul terenului, dacă vrea să joace încă din primul minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că şi Mihai Stoica i-a transmis asta lui Malcom Edjouma. Totuşi, Becali a spus că îi place mult de cel care a fost comparat cu Paul Pogba.

Gigi Becali a dezvăluit condiţia pentru ca Edjouma să fie titular la FCSB

Edjouma, ca să joace din primul minut, trebuie să joace repede și să nu dribleze la mijlocul terenului, să piardă mingea. El marchează, dar când trebuie să ținem de rezultat, trebuie să joace altul, care nu driblează la mijlocul terenului. I-a zis MM “Joci repede, dacă vrei să joci!”.

Să nu se supere cei de la Petrolul. Am zis: eu consider că e un meci mai slab cu Petrolul. Și pentru că jucăm din trei în trei zile, asta a fost strategia. Așa am gândit.

Ați văzut, s-au făcut cinci schimbări în meci, am zis să joace alții. Să joace Tavi Popescu și Coman, apoi o să joace Edjouma titular. Așa a fost strategia făcută. Duminică joacă Edjouma.

Reclamă

Îmi place mult de Edjouma, e fotbalist adevărat. Dar e nevoie de el când e 0-0, 1-1, nu când e 2-0. Nu avem nevoie de golul trei. Noi nu știm să jucam când avem două goluri diferență. Hai să ținem de rezultat, jucați, mă, cu Târnovanu! Noi nu știm asta„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali a spus tot după demisia lui Leo Strizu de la FCSB

Gigi Becali a spus tot după demisia lui Leo Strizu de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că fostul antrenor din acte avea un salariu de 2000 de euro pe lună, dar și că nu Mihai Stoica l-ar fi lucrat pe tehnician.

Strizu a surprins pe toată lumea după meciul cu Petrolul, când a decis să își anunțe demisia de la FCSB. Vicecampioana are acum 30 de zile la dispoziție pentru a găsi un alt antrenor cu licență PRO.

Reclamă 4 / 0/3

„Uite care-i treaba. El, Strizu, m-a rugat Teia să-l angajez, că e finul lui, să-i dau un salariu și lui. Am zis bine, îl angajez și îi dau 2.000 de euro. Nu Meme e șulfă. Vă zic cum e, ca să nu se mai spună că e nu știu cum.

El, pentru că era la Academie, pentru că avea licența, să se ducă la echipa mare. Va antrena Pintilii și el să fie antrenorul, cum făceau ceilalți de opt ani. Când făceau ei, era în regulă, dacă a făcut Becali, nu a mai fost. S-a întâmplat ce s-a întâmplat.

M-a întrebat Meme ‘Băi, ce fac?’ I-am zis că el e acolo să ajute. El era acolo să țină locul de licență. El s-a supărat că, vezi Doamne, îl lucrează Meme. Eu am vrut să fac un bine și uite ce iese dacă faci un bine. El a vrut să lovească în mine, dar, când nu poți să lovești un leu, lovești un câine. Meme nu face altceva decât să execute ordinele.”, a declarat Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și