Închide meniul

Primă considerabilă pentru jucătorii lui Dinamo, dacă vor califica echipa în play-off! Meci de totul sau nimic cu Poli Timișoara

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2023, 9:34

Reclamă
Primă considerabilă pentru jucătorii lui Dinamo, dacă vor califica echipa în play-off! Meci de totul sau nimic cu Poli Timișoara

Primă considerabilă pentru jucătorii Dinamo, dacă vor califica echipa în play-off

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

Jucătorii lui Dinamo vor fi recompensați cu o primă considerabilă, în cazul în care echipa se va califica în play-off. Ultimul meci al „câinilor” din sezonul regulat din Liga a 2-a, va fi împotriva celor de la Poli Timișoara, o rivală de tradiție a clubului din Ștefan cel Mare. Duelul de totul sau nimic pentru alb-roșii va fi duminică, de la ora 13:00, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a obținut două victorii extrem de importante, în primele două partide din acest an. După ce a demolat-o pe Unirea Constanța cu scorul de 6-0, trupa lui Ovidiu Burcă a învins și pe terenul celor de la Șelimbăr, cu scorul de 2-1. Astfel, „câinii” ocupă locul 6 în Liga a 2-a, fiind la mâna lor pentru a se clasa în play-off la finele sezonului regulat.

Primă considerabilă pentru jucătorii lui Dinamo, dacă echipa se va califica în play-off

Dacă vor reuși calificarea în play-off, jucătorii lui Dinamo vor avea asigurată o primă de 20.000 de euro, anunță digisport.ro. Noii acționari ai trupei din Ștefan cel Mare îi motivează astfel pe fotbaliști să dea totul pe teren în partida cu Poli Timișoara, care se va desfășura pe Stadionul Arcul de Triumf.

Prima a fost anunțată, se pare, de către unul dintre noii oameni de la conducerea clubului. Andrei Nicolescu le-a promis jucătorilor lui Ovidiu Burcă o recompensă, în cazul în care se vor califica în play-off, chiar înaintea primului meci din 2023, cu Unirea Constanța, atunci când i-a vizitat pe aceștia la antrenamente.

Totodată, noul patronat al clubului din Ștefan cel Mare le-a plătit deja jucătorilor și o parte din salariile restante din acest sezon.

Reclamă

Noul conducător al lui Dinamo, prima reacție după victoria cu Șelimbăr! A fost în tribune la Sibiu

Nicolescu s-a arătat extrem de entuziasmat după succesul cu Șelimbăr. Noul conducător din „Ștefan cel Mare” este foarte încrezător că echipa poate reveni în Liga 1 la finalul stagiunii.

Totuși, Andrei Nicolescu îi îndeamnă la calm pe suporterii alb-roșii. „Îi rog să vadă ce facem pas cu pas!”, a spus acesta.

Peste 4.000 de suporteri dinamoviști au susținut formația lui Ovidiu Burcă în tribunele de la Sibiu. La meci a fost prezent și Andrei Nicolescu, unul dintre noii acționari ai clubului.

Reclamă 4 / 0/3

„Cel mai important este să obținem calificarea în play-off. Vrem să ne luptăm la promovare. A fost un meci cu emoții, dar la final a răsărit soarele. E foarte important că am trecut peste acest meci.

Dinamo are niște suporteri incredibili. Un mesaj pentru ei? Știu că încrederea se construiește greu și de aceea îi rog să vadă ce facem pas cu pas și ce vrem să construim la Dinamo.

Noi vrem să facem pași mici, pași care să se vadă. Nu vrem să promitem nimic, nu vrem să ne aruncăm în declarații pompoase”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și