Închide meniul

Noul conducător al lui Dinamo, prima reacție după victoria cu Șelimbăr! A fost în tribune la Sibiu: „Vrem să ne luptăm la promovare!”

Cosmin Cioboată Publicat: 4 martie 2023, 16:08

Noul conducător al lui Dinamo, prima reacție după victoria cu Șelimbăr! A fost în tribune la Sibiu: „Vrem să ne luptăm la promovare!

Va fi nebunie totală la Dinamo - Poli Timişoara

Fanii dinamovişti au cumpărat toate biletele / Hepta

  • Noul conducător al lui Dinamo, prima reacție după victoria cu Șelimbăr
  • A fost în tribune la Sibiu: „Vrem să ne luptăm la promovare!”

Noul conducător al lui Dinamo a oferit prima reacție după victoria cu Șelimbăr. „Câinii” pregătiți de Ovidiu Burcă s-au impus în meciul de la Sibiu, cu scorul de 2-1, în penultima etapă din Liga a 2-a. Trupa din „Ștefan cel Mare” este aproape de calificarea în play-off-ul pentru promovarea în Liga 1, cu o singură partidă rămasă din sezonul regular. În ultima rundă, Dinamo va da piept cu Politehnica Timișoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peste 4.000 de suporteri dinamoviști au susținut formația lui Ovidiu Burcă în tribunele de la Sibiu. La meci a fost prezent și Andrei Nicolescu, unul dintre noii acționari ai clubului.

Noul conducător al lui Dinamo, prima reacție după victoria cu Șelimbăr! A fost în tribune la Sibiu

Nicolescu s-a arătat extrem de entuziasmat după succesul cu Șelimbăr. Noul conducător din „Ștefan cel Mare” este foarte încrezător că echipa poate reveni în Liga 1 la finalul stagiunii.

Reclamă

Totuși, Andrei Nicolescu îi îndeamnă la calm pe suporterii alb-roșii. „Îi rog să vadă ce facem pas cu pas!”, a spus acesta.

„Cel mai important este să obținem calificarea în play-off. Vrem să ne luptăm la promovare. A fost un meci cu emoții, dar la final a răsărit soarele. E foarte important că am trecut peste acest meci.

Reclamă

Dinamo are niște suporteri incredibili. Un mesaj pentru ei? Știu că încrederea se construiește greu și de aceea îi rog să vadă ce facem pas cu pas și ce vrem să construim la Dinamo.

Noi vrem să facem pași mici, pași care să se vadă. Nu vrem să promitem nimic, nu vrem să ne aruncăm în declarații pompoase”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit gsp.ro.

Ovidiu Burcă, prima reacție după Șelimbăr – Dinamo 1-2

La rândul său, Ovidiu Burcă s-a arătat foarte bucuros după prestația elevilor săi, din meciul cu Șelimbăr.

Reclamă 4 / 0/3

Lamine Ghezali (30) şi Iulian Roşu (69) au marcat împotriva echipei lui Claudiu Niculescu şi au ajutat-o pe Dinamo să rămână pe ultimul loc care asigură calificarea în play-off.

„Am întâlnit o echipă care, deşi a pierdut cu 4-1 la Iaşi, este o echipă bună a acestei ligi. Claudiu a făcut o muncă foarte bună, are nevoie de timp ca să aşeze lucrurie. Cred că va face o treabă foarte bună, dacă va fi lăsat.

Merită felicitaţi băieţii pentru că meciul a avut o încărcătură, o miză aparte. Noi de când am început am jucat finale, doar aşa am putut să recuperăm punctele pierdute în primele 5 etape. Vreau să-i felicit pentru cum au abordat meciul. Au avut linişte, a fost destul de bine.

E clar că jocul nostru întotdeauna are de suferit când jucăm pe astfel de terenuri. Noi avem jucători cu calitate, care ştiu să oprească mingea, ştiu să facă o preluare”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru digisport.ro.

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, noii patroni ai lui Dinamo, au cumpărat acțiunile lui Dorin Șerdean prin intermediul firmei Red & White.

Cum poate ajunge Dinamo în play-off-ul din Liga 2

Acum, Dinamo aşteaptă rezultatul din ultimul meci al etapei, Gloria Buzău – Unirea Slobozia, care va fi marţi.

Gloria Buzău este singura echipă care o mai poate egala la puncte pe Dinamo şi pe Unirea Slobozia. Dacă toate trei vor câştiga şi în ultima etapă, se va face un clasament între ele. Jucătorii lui Burcă şi buzoienii sunt avantajaţi de rezultatele directe şi şi-ar îndeplini obiectivul.

Reclamă

În cazul în care Unirea Slobozia scoate cel puţin o remiză cu Gloria, rămâne peste Dinamo în clasament şi este ca şi calificată în play-off. „Câinii” mai riscă să fie depăşiţi doar de Concordia Chiajna. Totuşi, cu o victorie în ultima etapă sunt siguri că vor continua lupta pentru promovare.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan
Liga 1 • 18:55
„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 15 apr., 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 15 apr., 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani