Închide meniul

Fanii Rapidului îşi anunţă prezenţa în galeria lui Poli Timişoara, la duelul cu Dinamo! Decizia luată de organizatorii meciului

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2023, 18:26

Reclamă
Fanii Rapidului îşi anunţă prezenţa în galeria lui Poli Timişoara, la duelul cu Dinamo! Decizia luată de organizatorii meciului

Fanii Rapidului au părăsitstadionul din Sfântu Gheorghe în minutul 15

Hepta

Fanii Rapidului vor fi prezenţi în galeria celor de la Poli Timişoara, în duelul cu Dinamo, din Liga a 2-a. Suporterii giuleşteni au postat pe mai multe conturi de socializare, faptul că vor fi prezenţi pe Arcul de Triumf, în galeria oaspeţilor, în meciul care este decisiv pentru „câini” în actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo va întâlni Poli Timişoara, în ultimul meci din sezonul regulat din Liga a 2-a. Trupa lui Ovidiu Burcă are nevoie de victorie, pentru a se califica în play-off-ul din eşalonul secund al fotbalului românesc. Partida va avea loc duminică, de la ora 13:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Fanii Rapidului, prezenţi în galeria celor de la Poli Timişoara în duelul cu Dinamo

Pe un cont de TikTok, destinat fanilor giuleşteni, circulă mai multe mesaje prin care se încurajează prezenţa galeriei Rapidului în partida dintre Dinamo şi Poli Timişoara.

Este de menţionat faptul că galeria Rapidului cu cea a celor de la poli Timişoara sunt înfrâţite, iar giuleştenii sar în ajutorul timişorenilor, într-un sezon extrem de complicat pntru trupa de pe Bega.

Totodată, din sursele Antena Sport, organizatorii partidei dintre Dinamo şi Poli Timişoara îşi iau măsuri, pentru a se evita un eventual scandal între fani. Astfel, pe arena Arcul de Triumf, în secţiunea destinată oaspeţilor, vor intra doar oameni care posedă buletin de Timiş, pentru a nu fi prezent pe stadion niciun fan giuleştean.

Reclamă
Reclamă

Dinamo le-a oferit celor de la Poli Timişoara un număr de aproximativ 700 de bilete. Restul de bilete, destinate suporterilor dinamovişti, au fost deja epuizate în timp record.

Ioan Andone îi aduce cu picioarele pe pământ, pe fanii lui Dinamo, după schimbarea patronatului

Ioan Andone îi aduce cu picioarele pe pământ, pe fanii lui Dinamo, după schimbarea patronatului! Fostul fotbalist și antrenor din „Ștefan cel Mare” a vorbit despre schimbările, din ultima perioadă, care au avut loc la Dinamo.

Ioan Andone susține că nu se așteaptă la minuni din partea noilor acționari de la Dinamo, despre care spune că nu vor „pompa” bani în club. Însă, totodată, are încredere că aceștia vor reuși să rezolve problemele financiare care macină clubul bucureștean.

Reclamă

„Să sperăm că sunt niște oameni serioși. Nu-i cunosc (n.r. pe noii acționari). Cu Andrei Nicolescu m-am întâlnit o singură dată, în Pipera, era cu Daniel Pancu. Eu sper să rezolve lucrurile. Dinamo e un brand.

Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, nu poate să dispară așa… Din declarațiile lor… nu o să pompeze bani, așa… hai că pompăm bani. Au un plan, din ce am citit. O să vedem.

Le va fi foarte greu (n.r. să promoveze în acest sezon), cu toate că au avut acum, la sfârșit, câteva meciuri foarte bune, dar le va fi foarte greu. Va fi o luptă de durată să-și rezolve toate problemele, în special acelea financiare. Nu mă aștept la minuni. Să-și rezolve problemele financiare și, după aceea, să se gândescă mai departe”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:11

Marius Croitoru, out de la FCU Craiova 1948. Adrian Mititelu a ales deja noul antrenor

16:02

LIVE VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan e ACUM în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Debutul româncei pe tabloul de simplu

15:30

VIDEOOvidiu Ionescu – Mohamed El-Beiali 1-3 a fost în AntenaPLAY! Românul, eliminat în primul tur de la China Smash 2024

14:59

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, semifinală de foc la China Open! Victorii fără emoţii pentru cei doi favoriţi la Beijing

14:50

Ce cotă i-au dat specialiştii Simonei Halep pentru o victorie în primul meci disputat după cinci luni, la Hong Kong

14:44

Mason Mount, prima reacţie după ce Radu Drăguşin i-a spart capul! Imaginea făcută în timp ce era cusut de medicul lui United

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și