Închide meniul
EXCLUSIV

Ioan Andone îi aduce cu picioarele pe pământ, pe fanii lui Dinamo, după schimbarea patronatului: „Nu o să pompeze bani!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 martie 2023, 21:02

Ioan Andone îi aduce cu picioarele pe pământ, pe fanii lui Dinamo, după schimbarea patronatului: Nu o să pompeze bani!”

Ioan Andone îi aduce cu picioarele pe pământ, pe fanii lui Dinamo, după schimbarea patronatului

Noii acționari ai lui Dinamo / AS.ro

Ioan Andone îi aduce cu picioarele pe pământ, pe fanii lui Dinamo, după schimbarea patronatului! Fostul fotbalist și antrenor din „Ștefan cel Mare” a vorbit despre schimbările, din ultima perioadă, care au avut loc la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au devenit noii patroni ai lui Dinamo, după ce au cumpărat acțiunile lui Dorin Șerdean prin intermediul firmei Red & White.

Ioan Andone îi aduce cu picioarele pe pământ, pe fanii lui Dinamo, după schimbarea patronatului

Ioan Andone susține că nu se așteaptă la minuni din partea noilor acționari de la Dinamo, despre care spune că nu vor „pompa” bani în club. Însă, totodată, are încredere că aceștia vor reuși să rezolve problemele financiare care macină clubul bucureștean.

„Să sperăm că sunt niște oameni serioși. Nu-i cunosc (n.r. pe noii acționari). Cu Andrei Nicolescu m-am întâlnit o singură dată, în Pipera, era cu Daniel Pancu. Eu sper să rezolve lucrurile. Dinamo e un brand.

Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, nu poate să dispară așa… Din declarațiile lor… nu o să pompeze bani, așa… hai că pompăm bani. Au un plan, din ce am citit. O să vedem.

Reclamă

Le va fi foarte greu (n.r. să promoveze în acest sezon), cu toate că au avut acum, la sfârșit, câteva meciuri foarte bune, dar le va fi foarte greu. Va fi o luptă de durată să-și rezolve toate problemele, în special acelea financiare. Nu mă aștept la minuni. Să-și rezolve problemele financiare și, după aceea, să se gândescă mai departe”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate, pentru AS.ro.

„Vă gândiţi să aduceţi în conducerea clubului şi foste glorii?”. Reacţia surprinzătoare a noilor acţionari de la Dinamo

În cadrul unei conferințe de presă, noii acționari de la Dinamo au fost întrebați dacă se gândesc să coopteze foste glorii în noul proiect al formației roș-albe. Eugen Voicu, acționarul majoritar de la Dinamo, a declarat că, în momentul de față, nu se află în discuții cu nicio fostă glorie, pentru a veni pe o poziție de management, însă nu exclude ca, în viitor, o astfel de mutare să aibă loc.

„Ele sunt bine-venite alături de noi, nu știu dacă experiența pe care o au mulți dintre ei este cea pe care ne-o dorim noi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu spunem nu, evident mai sunt si excepții… dar în planul nostru, astăzi, nu intră în atenția noastra să colaboram cu foști sportivi pe poziția de management”, a declarat Eugen Voicu, în cadrul unei conferințe de presă.

Andrei Nicolescu: „E o onoare să fiu aici!”

Pe de altă parte, la aceeași conferință de presă a fost prezent și Andrei Nicolescu, celălalt acționar de la Dinamo. Acesta s-a declarat onorat de faptul că are șansa să conducă un club de tradiție din România, și își dorește să îl reorganizeze cât mai repede posibil.

„E o onoare să fiu aici, e un club important și creează emoție un astfel de moment. Vrem să facem pași esențiali pentru ca acest club să se reorganizeze. În viitorul apropiat ne vom focusa pe organizarea administrativă a clubului, apoi pe organizarea sportivă. Există trei piloni esențiali pentru managementul imediat al clubului.

Din punctul nostru de vedere, e mult mai importantă eficienta utilizare a banilor. Ăsta trebuie să fie dezideratul tuturor care se gândesc cum iese Dinamo din insolvență. Orice sumă ar fi necesară ieșirii din insolvență, ea trebuie să fie utilizată corect.

Suma de 12 milioane e necesară pentru a dezvolta sănătos clubul. Ne dorim chiar și în zona sportivă să progresăm pas cu pas, ne dorim să avem o tipologie pentru a dezvolta echipa de fotbal. Faptul că noi vom da două milioane de euro și aducem o vedetă nu înseamnă că ne rezolva problema.

Ce înseamnă promovarea pas cu pas din punct de vedere sportiv? E foarte greu să intervenim peste ceea ce Ovidiu Burcă a reușit să construiască. Ovidiu a făcut ceva temeinic, bazat pe puterea grupului. Dar curând ne dorim un director sportiv cu care să facem o predicție pentru următorii 3 ani.

Spunem clar că în momentul în care vom intra în lupta pentru promovare, ne vom lupta pentru asta”, a spus și Andrei Nicolescu.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și