Închide meniul

Cosmin Contra, prima reacție după ce a semnat cu noua echipă: „Mă bucur că putem avea aici derby-uri între antrenori români”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 8 martie 2023, 22:59

Cosmin Contra, prima reacție după ce a semnat cu noua echipă: Mă bucur că putem avea aici derby-uri între antrenori români”

Cosmin Contra, prima reacție după ce a semnat cu noua echipa

Cosmin Contra / Hepta

Cosmin Contra a oferit prima reacție după ce a semnat cu noua echipă Damac, ocupanta locului 9 din prima liga a Arabiei Saudite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul român nu mai antrenase de 9 luni până să semneze contractul cu noua sa echipă.

Cosmin Contra, prima reacție după ce a semnat cu noua echipă: „Mă bucur că putem avea aici derby-uri între antrenori români”

Cosmin Contra s-a arătat entuziasmat de alegerea făcută și abia așteaptă să se dueleze cu Marius Șumudică și Mirel Rădoi, ceilalți antrenori români din Arabia Saudită.

„Mă bucur că putem avea aici derby-uri între antrenori români, asta înseamnă că orice antrenor român care a trecut pe aici, prin Arabia Saudită, a făcut o treabă bună”, a spus Cosmin Contra pentru sport.ro.

Primul meci al lui Cosmin Contra pe banca lui Damac va fi chiar împotriva lui Al Tai, formație condusă de Mirel Rădoi. Duelul dintre cei doi va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00.

Reclamă

De-a lungul carierei, fostul internațional a mai antrenat echipe de club precum Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou R&F, Alcorcon și Dinamo. Cosmin Contra a fost și selecționerul României în perioada septembrie 2017 – noiembrie 2019.

Cosmin Contra a revenit în antrenorat! Fostul selecționer a fost prezentat la noua echipă. Va câștiga 2.8 milioane de euro în primul sezon

Cosmin Contra a revenit în antrenorat! Fostul selecționer al naționalei României a fost prezentat la noua echipă. „Guriță” a semnat du Damac FC, din Arabia Saudită. Contra antrenase ultima oară tot în prima ligă saudită, la Al-Ittihad. El va încasa un salariu astronomic la formația aflată pe locul 9 în campionatul în care activează alți doi antrenori români: Mirel Rădoi și Marius Șumudică.

Contra este așteptat astăzi în Arabia Saudită pentru a începe nou aventură. Tehnicianul de 47 de ani era fără angajament din iunie 2022, de la despărțirea de Al-Ittihad.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Contra va merge la Damac FC cu propriul staff și va fi plătit „regește” de conducătorii saudiți. Potrivit gsp.ro, antrenorul român va încasa un salariu de 2.8 milioane de euro în primul sezon, la noua echipă.

„Românul Cosmin Contra este noul antrenor al lui Damac”, a anunțat clubul saudit, pe contul oficial de Twitter.

„Guriță” va debuta pe banca lui Damac FC pe 11 martie, împotriva lui Al-Tai, echipa antrenată de conaționalul său, Mirel Rădoi. Ultimii doi selecționeri ai naționalei României se vor duela în etapa cu numărul 20 din prima ligă saudită.

În campionatul Arabiei Saudite antrenează și Marius Șumudică. Tehnicianul lui Al-Raed a anunțat recent că își pregătește retragerea din fotbal.

Noua echipă a lui Cosmin Contra se află pe locul 9 în campionatul în care evoluează și Cristiano Ronaldo. Damac FC a acumulat 22 de puncte în primele 19 etape.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și