Închide meniul

Cosmin Contra, prima reacție după ce a semnat cu noua echipă: „Mă bucur că putem avea aici derby-uri între antrenori români”

Sebastian Cristian Publicat: 8 martie 2023, 22:59

Cosmin Contra, prima reacție după ce a semnat cu noua echipă: Mă bucur că putem avea aici derby-uri între antrenori români”

Cosmin Contra, prima reacție după ce a semnat cu noua echipa

Cosmin Contra / Hepta

  • Cosmin Contra, prima reacție după ce a semnat cu noua echipa
  • „Mă bucur că putem avea aici derby-uri între antrenori români”

Cosmin Contra a oferit prima reacție după ce a semnat cu noua echipă Damac, ocupanta locului 9 din prima liga a Arabiei Saudite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul român nu mai antrenase de 9 luni până să semneze contractul cu noua sa echipă.

Cosmin Contra, prima reacție după ce a semnat cu noua echipă: „Mă bucur că putem avea aici derby-uri între antrenori români”

Cosmin Contra s-a arătat entuziasmat de alegerea făcută și abia așteaptă să se dueleze cu Marius Șumudică și Mirel Rădoi, ceilalți antrenori români din Arabia Saudită.

Reclamă

„Mă bucur că putem avea aici derby-uri între antrenori români, asta înseamnă că orice antrenor român care a trecut pe aici, prin Arabia Saudită, a făcut o treabă bună”, a spus Cosmin Contra pentru sport.ro.

Primul meci al lui Cosmin Contra pe banca lui Damac va fi chiar împotriva lui Al Tai, formație condusă de Mirel Rădoi. Duelul dintre cei doi va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00.

Reclamă

De-a lungul carierei, fostul internațional a mai antrenat echipe de club precum Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou R&F, Alcorcon și Dinamo. Cosmin Contra a fost și selecționerul României în perioada septembrie 2017 – noiembrie 2019.

Cosmin Contra a revenit în antrenorat! Fostul selecționer a fost prezentat la noua echipă. Va câștiga 2.8 milioane de euro în primul sezon

Cosmin Contra a revenit în antrenorat! Fostul selecționer al naționalei României a fost prezentat la noua echipă. „Guriță” a semnat du Damac FC, din Arabia Saudită. Contra antrenase ultima oară tot în prima ligă saudită, la Al-Ittihad. El va încasa un salariu astronomic la formația aflată pe locul 9 în campionatul în care activează alți doi antrenori români: Mirel Rădoi și Marius Șumudică.

Contra este așteptat astăzi în Arabia Saudită pentru a începe nou aventură. Tehnicianul de 47 de ani era fără angajament din iunie 2022, de la despărțirea de Al-Ittihad.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Contra va merge la Damac FC cu propriul staff și va fi plătit „regește” de conducătorii saudiți. Potrivit gsp.ro, antrenorul român va încasa un salariu de 2.8 milioane de euro în primul sezon, la noua echipă.

„Românul Cosmin Contra este noul antrenor al lui Damac”, a anunțat clubul saudit, pe contul oficial de Twitter.

„Guriță” va debuta pe banca lui Damac FC pe 11 martie, împotriva lui Al-Tai, echipa antrenată de conaționalul său, Mirel Rădoi. Ultimii doi selecționeri ai naționalei României se vor duela în etapa cu numărul 20 din prima ligă saudită.

În campionatul Arabiei Saudite antrenează și Marius Șumudică. Tehnicianul lui Al-Raed a anunțat recent că își pregătește retragerea din fotbal.

Noua echipă a lui Cosmin Contra se află pe locul 9 în campionatul în care evoluează și Cristiano Ronaldo. Damac FC a acumulat 22 de puncte în primele 19 etape.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Fotbal extern • 22 mart., 16:33
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai
Fotbal extern • 1 mart., 20:55
Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai
Cristiano Ronaldo, suspendat după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită
Fotbal • 29 feb., 9:00
Cristiano Ronaldo, suspendat după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită. Anunţul oficial
Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
Fotbal extern • 26 feb., 15:11
Laurenţiu Reghecampf, aproape OUT de la Al-Tai! Anunţul făcut în Arabia Saudită